Hemmeligheden bag den perfekte bryllupsgave

bryllupsgaver
zzxx22

Det kan være umådeligt svært at vælge gaver. Den gave, der står højest på den ene persons ønskeliste ligger måske i bunden af den andens. Derfor findes der ikke et entydigt svar på, hvilken bryllupsgave er den bedste. Dog kan du ved hjælp af simple retningslinier, være sikker på, at netop din gave, bliver den der slår benene væk under både bruden og brudgommen. Når du har læst om rådene nedenfor, kan du ved at klikke her, finde yderligere inspiration til hvilken gave, der passer dem, du har i tankerne, bedst.

brud_og_brudgom

Tænk dig om

De bedste gaver har man en idé om allerede inden man tager ud og ser sig om i gavebutikken. Det er vigtigt at du hverken går i kast med gaveindkøbet uden først at have en grundlæggende ide eller fast fikseret på én gave, som du jo måske ikke kan få. Kreative gaveindkøb har en bagtanke men bliver affødt spontane. Så start ud med at tænke dig godt om; Hvem er bruden og gommen hver især? Hvad driver dem som personer? Hvordan kunne man give dem et redskab, der gjorde netop deres liv nemmere eller bedre? Ved at stille dig selv spørgsmål som disse, får du en mere skarpt tegnet ide af hvilke mennesker gaverne skal passe på. Derfor vil de gode gaver intuitivt springe dig mere i øjnene senere hen i indkøbsfasen.

Det er okay at snage

Hvis du har svært ved at danne dig et klart billede af hvad der ville røre parret at modtage, skal du ikke være bange for at snage lidt i deres personlige liv. Undersøg deres sociale medier, og forsøg at se ud over hvad de viser. Find i stedet frem til hvad de skjuler, så du kan adressere dette gennem gaven. Naturligvis ikke direkte, så de føler sig afslørede, men forsøg at gøre det så tilpas umærkeligt at de blot føler at du forstår dem godt. En god gave afslører at man er menneskekender, og kerer sig om sin omgangskreds. Hvem vil ikke gerne have de markører på sig selv?

psykologi

Lad dem afsløre sig selv

Hvis du er helt igennem snu og udspekuleret og ikke er bange for at tage chancer og måske jokke i nælderne som konsekvens deraf, kan du forsøge at lokke dem til at fortælle dig deres inderste ønsker mens i sidder øje til øje. Du skal huske at det er okay at småmanipulere lidt med sine venner, når det er i deres egen lykkes tjeneste. Der er intet moralsk uforsvarligt ved at prikke lidt til for eksempel en brudgom inden hans bryllup. Han vil blot synes, at det er sjovt at du pludselig går så dybt og engageret op i, hvem han er. En måde hvorpå du helt sikkert kan få begge parter til at tale, er ved at give dem noget af din egen personlighed til gengæld. Vær en interessant samtalepartner, så vil de også forvente en bedre gave af dig, hvilket ikke er en dårlig ting, medmindre du har i sinde at skuffe dem.

Skriv et svar