Vælg den korrekte lader til din elbil

Forskellige opladere til elbiler
zzxx22

Fremtiden er ved at være her, og vi kommer ikke udenom det: Elbiler er det nye sort. I et forsøg på at passe på miljøet, samtidig med at vi gerne vil opretholde vores kendte levestil og standard, så er en elbil et rigtig godt forsøg på et kompromis. Det kan dog være svært at finde ud af hvilken elbil man skal vælge, da det er helt andre ting man skal forholde sig til end normalt. Når man har fundet bilen, skal man også tænke over, hvilken lader man ønsker at købe. Du kan med fordel tjekke ud her, hvilken lader der passer til dig: https://elbil-lader.dk

tegning af opladning af el-bil

Inden du køber bilen

Uanset hvilken elbil du har for øje, så er det vigtigt at du har fokus på batteriets størrelse. Det er nemlig en af de største faktorer i forhold til hvor langt du kan køre. Det er en tilvænning – at man i stedet for kilometertal og motor skal se på batteri, men det vænner man sig hurtigt til. Det kan bilforhandleren nemt guide dig i, så du får en elbil der bedst passer til dine behov.

Få monteret en ladestander derhjemme

Det er naturligvis ikke alle der har mulighed for at få en ladestander derhjemme. Hvis man eksempelvis bor i lejlighed i centrum af en by, så vil det være sværere at få monteret en. Det er dog heldigvis ikke et problem, da offentlige ladestandere bliver flere og flere, og meget mere tilgængelige. Det er dog en rigtig dejlig mulighed at få en privat ladestander i hjemmet, så man hele tiden kan oplade sin bil, og ikke skal tænke på, om andre nu bruger de ladepladser der er tættest på ens hjem.

Er en hurtiglader en god idé?

De offentlige ladestandere er alle sammen hurtigladere, og selvom det kan være dejligt med et fuldt opladet batteri hurtigt, så slider det lidt på batteriet. Det er derfor en god idé at få monteret en ladestander hjemme, uden hurtigfunktion. Selvom den oplader din bil langsommere, er det ikke noget du ligger mærke til. Lidt ligesom med en telefon, så sætter du bare bilen i opladeren inden du skal sove, og så er den klar til at tage dig hvor end du skal hen morgenen efter.

Kan man bruge alle slags opladere til sin elbil?

Ja! Man kan nemlig få adaptere så det passer præcis til din bil, så din fleksibilitet i forhold til at få opladet din bil, bliver større og større. 

 

Skriv et svar