5 skønhedstips, der 100% virker

Helse og skønhed
zzxx22

Er du godt og grundigt træt af kosmetikfirmaernes tomme løfter? Det er nemlig en sørgelig sandhed, at der ofte bliver lovet langt mere end der bliver holdt. Hvis du ønsker at slippe for frustrationerne forbundet med dårlige skønhedsprodukter, så skal du bare læse videre her. For her får du nemlig en række skønhedstips, der fungerer – 100%. Besøg https://dullemagasinet.dk/ for yderligere nyttige skønhedstips – og meget mere. Men læs først de fem tips herunder.

Hudpleje og eksfoliering

Honning til ansigtet

Det lyder måske en kende spøjst, men ikke desto mindre bør du få købt godt ind med honning. Honning har nemlig antiinflammatoriske effekter, hvilket gør den perfekt at komme på din ansigtshud. Men honning kan mere end blot fungere som en hjemmelavet hudcreme. Honning kan nemlig også fjerne make-up fra dit ansigt. Det eneste du skal gøre er, at rense dit ansigt med honning og vaske efter med en badeklud. Du vil blive overrasket over, hvor effektivt honning egentligt er.

Læbepomade til neglene

Dette lyder nok mindst lige så underligt, men der er faktisk noget om snakken. Du kan nemlig bruge din gode gamle læbepomade tilandet end dine læber. Læbepomade kan nemlig også bruges til at forvandle dine negle til salonnegle. Det kunne faktisk ikke være mere simpelt. Du skal blot påføre et tyndt lag læbepomade på dine negle, og du vil nu kunne komme de utiltrækkende tørre neglebånd til livs – en gang for alle.

Kaffemaskinen er din huds nye ven

Langt de fleste af os har jo nok en kaffemaskine stående. Hvorfor ikke alliere sig med den med dette skønhedstips? Kaffegrums er nemlig lidt af et vidundermiddel, når det kommer til eksfoliering. Det eneste du skal gøre er, at blande lidt kropssæbe eller shampoo i din kaffegrums. Du vil nu have en billig, men effektiv måde at eksfoliere alle de døde hudceller – på hele kroppen.

Slip for oppustethed med æblecidereddike

Udover de kropslige gener ved at føle sig oppustet, så er det bestemt heller ikke noget der pynter på udseendet. Dog kan du med dette skønhedstips nu slippe af med dette irriterende problem på en helt igennem enkel og naturlig måde? Ved at blande 1 spiseskefuld æblecidereddike i 10 spiseskefulde vand, så vil din krop nu holde op med at producere de enzymer, der bidrager til oppustethed. 

pilsner

Tilføj fylde til dit hår med en smule øl

Vi skandinaver har ofte ganske fint og tyndt hår, der bestemt ikke kan måle sig med vores venner sydpå. Dog kan du ved at tilføje en smule øl til dit hår få den løvemanke, som du altid har drømt om. Brug en forstøver til at komme øllet i håret, og massér det derefter ind i både rødder og hårspidser. Resultatet af dette skønhedstips bliver et langt mere fyldigt hår, der virkelig vil kunne vende hoveder næste gang du snupper en tur på strøget. Når dette så er sagt, så kan disse tips naturligvis ikke fuldstændigt kan erstatte alle de andre skønhedsprodukter på din hylde. Til gengæld får du alligevel en billig og 100% effektiv maner hjælpende håndsrækning til dine eksisterende produkter. 

Skriv et svar