Tre gode gaveidéer til kæresteparret, der har alt

lille gave
zzxx22

Skal du til fest eller selskab hos kæresteparret, det har alt? Okay, måske har de ikke alt, men de er i hvert fald svære at købe gaver til. Kærestepar er i det hele taget lidt svære at give gaver til. Du kan ikke give dem noget til ham eller hende, kun den ene af dem. Du tør ikke give dem noget til hjemmet, for du ved, hvor meget de snakker om, hvad de vil have derhjemme. Hvad gør man så? Her får du tre gode bud.

gaveæske

En drink at byde gæsterne på

Det kan virke som en nem eller billigt sluppet løsning, hvis du ’bare’ giver en flaske sprut eller vin. Samtidig kan det føles en smule upersonligt. Når man føler, at man bliver nødt til at give en upersonlig gave, så gælder det om at forsøge at vinkle den, så den virker personlig. Hvordan gør man det med en flaske sprut.

Tænk over, hvordan parret opfører sig, når de har gæster. Det kan være, de godt kan lide at byde på noget lækkert at drikke. Hvis du køber ind til en lækker cocktail, de kan lave, virker det på den måde mere personligt. Det bliver godt med en lækker tonic og en rigtig lækker gin, som for eksempel en ginato pompelmo gin. Særligt hvis du skriver et kort, hvor du forklarer, hvad idéen er med gaven. ”Her er noget, I kan servere for jeres gæster”. Du kan endda printe en opskrift ud og give med, så gaven virker mere som et koncept end som en nem idé.

En god oplevelse

Dette er en af de mest oplagte gaver. Giv dem et gavekort eller nogle billetter til en god oplevelse. Biograf, koncert, festival, kroophold eller hvad, du tænker passer bedst til deres personlighed.

Har I en fælles vennegruppe, eller har du også selv en kæreste, kan I eventuelt give gaven sammen. I kan også overveje at gøre det til noget, I alle fire eller flere kan gøre sammen, så I får en god oplevelse ud af det. På den måde giver I noget, som betyder, at I gerne vil være mere sammen med dem, og det kan man ikke andet end at blive glad for.

Kærestepar

En ged eller en cykel

Denne overskrift lyder måske lidt underlig. Men hvis I virkelig ikke synes der er noget, som er godt nok til det par, I skal give gave til, så giv dem dog en ged eller en cykel.

Det vil sige, gør brug af en af de mange muligheder for at donere noget til fattige, udsatte folk, der har brug for det. Det kan typisk være en ged eller en cykel til en landsby i den tredje verden, der har uendeligt meget brug for det. Så får man nemlig tilsendt et flot diplom, som så kan være en gave. 

Skriv et svar