Tag på luksuriøs safaritur i Sydafrika

zzxx22

Skuer du mod en ferie, som er lidt anderledes end den sædvanlige afslapningsferie med All Inclusive og pool? Det kan selvfølgelig også være super dejligt, men nogle gange trænger man til nye, spændende og udfordrende oplevelser, som kan bringe uforglemmelige minder og skubbe dine grænser!

At skubbe grænser kan gøres ved at krydse landegrænser – så simpelt er det! Hvis du ønsker dig en helt særlig ferie, kunne det eksempelvis være en tur til Sydafrika på safaritur. Om du rejser alene, med en partner eller som en hel familie, vil denne type ferie være et hit for alle typer og aldre.

Oplev luksus i vildmarken

Når du tænker på safari forestiller du dig nok vilde dyr, sletter og en masse udendørs aktivitet. Du kan dog sagtens tage til det sydligste af Afrika, og se de vilde dyr overraskende tæt på, uden du behøves at bo i åbne hytter eller andet der minder om camping.

Hvis du vælger at tage på luksus safari, kan du nemlig bo på fine og behagelige værelser, hvor dig og eksempelvis din partner, kan føle sig helt trygge og hjemme. På samme tid bor man helt tæt på den vilde natur, og der er derfor altid noget at se og høre et stenkast fra jer – og det er jo disse oplevelser, man kommer for!

Få også oplevet kulturen

Trods for at du bor i mere lukseriøst omgivelser, går du altså ikke glip af den afrikanske kultur på din ferie. Der er mulighed for at se, og selv udføre, afrikansk stammedans i de traditionelle dragter. Dette er en helt særlig mulighed for at holde den kultur i live, som mange ellers har glemt i den globaliserede verden.

Desuden vil opholdet byde på lækker afrikansk mad lavet af dygtige kokke. Maden tilberedes på traditionnel vis, så du også får smagen af Sydafrika på din rejse.

Det er altid noget helt særligt, at smage mad i nye lande. Sjældent smager det som noget, man har smagt før, og måske finder man sin nye livret! Det er en befrielse, at du ikke skal tænke på mad på turen, men ved at der er sørget for måltiderne dér, hvor du opholder dig på lusus safari.

Kom tæt på de vilde dyr

Der er selvfølgelig også muligheden for at komme på køreture rundt i naturen, og komme helt tæt på de vilde dyr, du måske altid har drømt om at se i virkeligheden. Der er både dag- og aftenture, så du har muligheden for også at se de dyr, som er aktive om natten.

Det er tit om natten, at de spændende dyr pibler frem, og det er en helt særlig oplevelse at køre rundt med lommelygter og udstyr, og se dyrene i deres naturlige habitat.

Det er noget helt andet end at tage i zoologisk have. Her er dyrene nemlig frie og vilde, og så vildt muligt uforstyrrede af mennesker. Derfor skal man også huske at have respekt for dyrene, når man er på disse ture. Denne oplevelse er især fantastisk for den naturinteresserede!

Støt også en god sag

Ved at tage på denne luksus safari støtter du også en god sag, da stedet nemlig støtter en nærliggende skole. Den skole har du også mulighed for at besøge!

Dette er en vigtig sag – mange er fattige i Afrika, og de har udfordringer med at bevare skolerne, så børnene får den nødvendige undervisning.

Skriv et svar