Tips og tricks til pleje at hår og negle

portræt af kvinde, som viser hår og negle
zzxx22

Vi er mange der føler vi har prøvet alt. Dyr shampoo, hårkure, manicure, ect. Dog er det en række smarte tips som de færreste lægger mærke til, når de leder efter måder at pleje deres hår og negle på. Det de to kropsdele har til fælles er, at de begge er enormt svære at få plejet som de skal være, men til gengæld har et enormt potentiale. Derfor handler det om at bruge de helt rigtige produkter og kneb, sådan at du kan få den smukke mange og de lange, lækre negle. Her kommer nogle tips, som du sikkert ikke selv har tænkt på, men som kan give dig et fantastisk resultat.

mere endrogyn person med negle

Få et lækreste tykke hår

Hvis man starter med håret, kan man sige at en shampoo kan gøre meget. Hvad en shampoo ikke kan gøre, er rent faktisk at give dig flere hår. Er dit hår tyndt, er der simpelthen ingen vej udenom det. Du kan pleje dit hår, sådan at det ser mere voluminøst ud, men det kommer der desværre ikke flere hår af. Det kan du nemt lave om på med extensions. Extensions får håret til at blive enormt meget tykkere, helt konkret. Vil du pleje om dit hår, så det ser smukt og stort ud, så vil extensions bare gøre det endnu bedre. Det er også en god ide at finde en salon, der ligger tæt på dig. Sådan kan du have en lokal indføling med processen. Bor du fx i nærheden eller i Horsens, kan du passende finde en salon der kan lave extensions Horsens

portræt af kvinde med hænder på kinder

Elegante negle 

Når det kommer til at have smukke negle, er det vigtigste, at de får den nødvendige pleje. Desto mere tid du bruger på dine negle, desto smukker bliver de. Her er der ingen smutveje, det handler om at være vedholdende. En vigtig del af plejen, er at have det rigtige udstyr, lige fra den rigtige neglebåndsskubber til den flotte farve på lakken. Her kan det varmt anbefales at købe gellack. Det er en særlig type af neglelak, som i stedet for langsomt at slides af, eller krakelerer, er blødere og mere sammenhængende, så den falder af i større stykker. Gellack og mange af de andre nødvendige produkter til pleje af negle, kan købes på internettet, det er smart fordi du kan bestille det til din dør, i modsætning til salonen hvor de laver extensions i Horsens. 

Skriv et svar