Smarte køkkengaver til manden der har alt

kvinde og plante
zzxx22

Mangler du den perfekte gave til manden der har alt, så er du kommet til det rette sted. Efterhånden må det konstateres, at den moderne mand er oftere i køkkenet, og det kræver selvfølgelig det helt rigtig udstyr. Kender du en mand der aldrig ønsker sig noget, eller altid når at købe alt til dem selv? Så har vi her samlet er par alternative gaver her.

mad og alkohol

Læderforklæde

Det helt rigtige look til at stå i køkkenet er med et smart og praktisk læderforklæde. Designet giver et råt udtryk, men har samtidig nogle praktiske funktioner, som han ikke kan undvære, når først han har prøvet det. 

Forklædet sørger naturligvis for, at han ikke får snavs og madrester på sit fine tøj. Men materialet har også den fordel, at det ikke tager imod fedt og skidt når man laver mad, og derfor holder sig pænt i længere tid end et almindeligt forklæde af stof. Det er blødt og lækkert at røre ved, hvilket gør det behageligt at have på, uden at begrænse bevægefriheden. 

Bordgrill

De danske forårs- og efterårsdage kan være regnfulde, og indbyder ikke ligefrem til grillaftener. Men det behøver ikke betyde, at han ikke kan få en lækker grillet bøf til sin aftensmad. Med en bordgrill kan han, helt uden at blive våd, stege sin gode bøf helt til perfektion, og med de karakteristiske grillstriber på. 

En bonus er, at du også kan bruge bordgrillen til at lave en panini eller toast i, hvis humøret ikke er til ægte grillmad. Den fylder ikke meget mere end så mange andre køkkenmaskiner, så den kan nemt gemmes af vejen, når den ikke skal bruges. 

Elektrisk vinproptrækker

Til den gode bøf følger et rigtig godt glas vin. Men hvem gider bruge tid på at trække proppen selv, når man kan få en maskine til det? Hvis du kender en rigtig gadget mand, så vil en elektrisk vinproptrækker være den perfekte gave. 

Skån hænder og håndled, og tilfredsstil den inde elektronik fan, med en smartere og nemmere proptrækker. En gave til manden der elsker en god flaske vin, og smart teknologi. 

Ris og mad

Riskoger

De færreste kan koge ris til den perfektion man får serveret hos diverse restauranter og takeaway steder. Men med en riskoger kan man komme meget tæt på. 

Hvis din bror, far eller kæreste er vild med at kokkerere asiatiske retter, så vil en riskoger tage gastronomien til helt nye højder. Den er både smart og nem at håndtere, alt det kræver at hælde ris og vand i, for så at tænde for maskinen. Det bliver ikke meget nemmere, og er den perfekte gave til manden der elsker god mad, men også den nemmeste vej til det gode måltid.  

Skriv et svar