En skinne på tænderne om natten kan gøre dig smertefri

mand med hovedpine
zzxx22

Mange danskere vågner om morgenen med uforklarlige smerter. Er du en af dem, så er der hjælp at hente. En skinne fra https://skinne.dk/ kan nemlig være lige, hvad du har brug for. Døjer du dagligt med hovedpine, har du sikkert prøvet alverden, for at blive fri for smerterne. 

De fleste af os ved, at det er vigtigt at få masser af væske i løbet af dagen. Vi ved også, at det er vigtigt med motion og frisk luft. Føler du, at du opfylder alle disse krav uden, at det hjælper på dine smerter? Måske er en skinne på tænderne om natten det, der kan hjælpe dig af med smerterne.  

 kvinde tager smertestillende

Sådan kan en skinne hjælpe dig

Måske er du en af de mange danskere, som døjer med lidelsen bruksisme. Bruksisme er at skære tænder. Mange af os skærer nemlig ubevidst tænder om natten. Er du en af dem, der vågner med uforklarlige smerter i hovedet og kæberne? Så kan det meget vel skyldes, at du lider af bruksisme. Anskaffer du dig en skinne til dine tænder, så vil du opleve at dine tænder bliver aflastet om natten. 

Den gør, at du ikke kan bide helt sammen. Det betyder, at du ikke kan skære tænder, og på den måde vil du spænde mindre. Derudover vil den også aflaste dine kindtænder. Udover smerterne i hovedet og kæberne, døjer mange også med isninger i tænderne. Her kan skinnen også hjælpe dig. Den går ind og skåner emaljen på dine tænder. På den måde vil du opleve, at du bliver mere modstandsdygtig over for kulde og varme på tænderne. 

motionist

Sig farvel til smerterne 

Tandlæger i hele landet anbefaler brug af en skinne, da det vil lindre dine smerter. Derudover sikrer den, at dine tænder ikke tager så meget skade, som de gør, når du skærer tænder. Løsningen kan som en ekstra bonus også glæde din partner, hvis vedkommende har været generet af lyden om natten. 

Du kan allerede i dag træffe en beslutning om at tage dit eget velvære alvorligt. Mange oplever, at der er ting de ikke kan gøre i deres hverdag på grund af smerterne. Med en bideskinne kan du blive fri for de belastende smerter, som begrænser dig i din hverdag. Måske elsker du at løbe en tur, men tør ikke, fordi det forværrer din hovedpine.  

Begynder du at sove med en skinne om natten, vil du opleve, at en løbetur ikke længere virker uoverskuelig. 

Skriv et svar