Skal virksomheden have branddøre? – Dette skal du vide

Døre
zzxx22

Hvad end der er et krav fra brandmyndighedernes side om at virksomheden skal have opsat branddøre, eller det blot er eget ønske, så er der ting du bør have styr på inden du vælger at få opsat en branddør
4 af disse ting gennemgår vi i denne artikel, så du er rustet til at vælge de helt rigtige branddøre til virksomheden

Rapport

Disse ting skal du være opmærksom på

Når du skal vælge branddøre til virksomheden kan der bl.a. være disse ting du skal være opmærksom på:

  • Tykkelsen på døren. Der kan være et bestemt krav fra myndighedens side, eller du kan have ønsker om en særlig grad af beskyttelse
  • Klassificering af karm og dør – køber du ikke karm og dør sammen skal du være opmærksom på at klassificeringen skal være ens.
  • Lydisolering – det kan være en fordel hvis du selv ønsker at døren samtidig skal kunne lydisolere
  • Automatisk lukning – dette kan være et krav.

Derudover kan der være andre regler gældende, og det kan derfor være en god ide at rådføre sig med enten brandmyndighederne, en virksomhed der producerer branddøre eller evt. begge.

Målebånd

Få lavet branddøre efter særlige ønsker

Der findes masser af muligheder for at købe standard branddøre, men det kan også være du gerne vil have en branddør der passer ind på en særlig måde til resten af virksomheden.
Det kan både være en bestemt farve, eller måske med særlige fyldninger eller andre udformninger.
Du kan stort set få produceret en branddør lige efter dine ønsker, dog kan der ikke gås på kompromis med tykkelsen af branddøren, da det jo hovedsageligt er det der er med til at udgøre en del af sikkerheden. 

Når det kommer til materialevalg er der til en vis grænse også frit valg, det er nemlig ikke alle materialer, der kan bruges til en branddør.

Skriv et svar