Sammensæt den perfekte pakkekalender til manden, der hader jul

anit-jul
zzxx22

Har du en mand i dit liv, som vare ikke kan lide jul? Som gyser, hver gang han hører bjælder, og som ikke kan se fidusen i gløgg og æbleskiver? Så kan det godt være svært at finde ud af, hvordan du sørger for, at han alligevel får en god december måned og kommer lidt i julestemning. Der er nemlig stor sandsynlighed for, at han ikke er interesseret. Men med få, sikre virkemidler kan du måske alligevel snige et par nisser ind. Her får du forslag til en pakkekalender til manden, der hader jul.

jul

Start med de ikke-julede gaver

Måske er det så galt, at bare konceptet ”pakkekalender” får din kæreste eller ven til at rulle med øjnene. Derfor skal du sørge for at introducere det stille og roligt, så han kan vænne sig til tanken. Det kan du gøre ved at sørge for, at de første gaver ikke er specielt julede. Det kan være helt dagligdagsagtige ting, som han bare står og mangler. Det behøver ikke være mere spændende end håndcreme, strømper eller måske en flaske vin. På den måde kommer han nemlig i gang med pakkekalenderen uden at blive skræmt helt væk.

Som december måned skrider frem, kan du godt skrue lidt op for stemningen. Start i det små, for eksempel med indpakningspapir. Det skal han jo alligevel bruge til de gaver, han selv er tvunget til at købe. Når den 24. så nærmer sig, kan du godt tillade dig at gå all-in og inkludere et par kravlenisser også.

Husk humoren

Man kommer langt med humor, også når det gælder julehadere. Derfor er der ikke noget i vejen for at lave sjov med det forhold, han har til julen. Det kan du for eksempel gøre ved at give ham noget klassisk, overdrevet juletilbehør. Det kunne eksempelvis være en julesweater. Du kan få mange forskellige julesweaters til herre, og du bestemmer helt selv, hvor vild den skal være. Det handler også meget om, hvorvidt det først og fremmest er en joke, eller om du gerne vil have, han skal gå med den.

Generelt findes der mange sjove ting, der relaterer til julen. Du kan finde mange skøre ornamenter, som ikke er helt klassiske og søde. Der findes også meget alkohol, som har juletema, og det kan de færreste sige nej til, selv hvis de hader højtiden som koncept. Så hvis bare du sørger for at få fat i en af de bedste juleøl, kan du godt regne med, at han nok vil drikke den, uanset om han så har sagt, at han aldrig kommer til at holde af julen. Med humor kommer man langt, og det gælder også i julesammenhænge.

Skriv et svar