Sådan holder du fast i kærligheden, når der er kommet børn til

par
zzxx22

Det kan godt være svært altid lige at holde fast i kærligheden og tosomheden – især når der er kommet børn til og man teknisk set ikke længere ’bare’ er i parforhold.

Men derfor er det nu alligevel meget vigtigt, at der er fokus på kærligheden, selvom der er kommet børn til. Her giver vi dig nogle hurtige råd til hvordan du kan gøre netop det og genfinde glæden ved hinanden sammen med din partner.

mor-datter

Tag tid til hinanden

Selvom det er kommet børn til verdenen og der nu er lidt flere puslespilsbrikker, der skal til at gå op sammen, så er det stadigvæk vigtigt, at i som par har fokus på relationen mellem jer to. Og det vil sige, at I altså skal give jer selv tid til at være par – uden børnene er til stede.

Lad nogle andre passe børnene for en eftermiddag og brug noget kvalitetstid sammen. Der er ikke ende på alle de ting i to kan lave sammen, så det handler bare om at være lidt kreativ.

Klik her hvis du gerne vil have nogle eksempler på hvad I kan lave sammen.

Måske har i bare lyst til at flade ud foran tv’et sammen, som i gamle dage? Eller måske skal der noget lidt mere til for at i kan finde vej tilbage til hinanden igen?

Tag på ferie sammen

En god måde at genfinde glæden ved hinanden og den fælles kærlighed er ved at tage på ferie sammen – uden børnene.

Alt for ofte så kommer børnefamiliernes ferie lige pludselig til kun at handle om børnene. Og så bliver parforholdet lidt glemt i den ligning.

Hvis der ikke er råd til det helt store, så kan i bare smutte i sommerhus sammen i en forlænget weekend, imens et familiemedlem eller god veninde passer ungerne.

Men hvis der er råd til det, så kan i jo også overveje at tage på en lidt større tur sammen såsom til USA. Alt afhængigt af hvor store børnene er, så kan de måske godt klare sig selv noget af tiden imens i er afsted. Og forsøg ellers at få dem lokket af på bedsteforældrene, så i kan bruge tiden sammen uden bekymringer.

Skriv et svar