Giv din ven en uforglemmelig polterabend!

Mysteriet skal løses
zzxx22

Har du en ven, der snart skal giftes? Er udsigten til en sædvanlig tur i byen lidt for kedelig? Giv ham eller hende en mindeværdig oplevelse til (måske) verdens bedste polterabend i København med en tur til et escape room! Her får man som regel kun én time til at tage udfordringen op om at løse en gåde eller opklare mysterier, hvor det handler om at holde tungen lige i munden og arbejde sammen som et hold.

skål med venner

Teamwork er alt

Udfordringen er ofte kompleks, så det kræver at man kan arbejde godt sammen og tænke ud af boksen, men der selvfølgelig også masser af plads til sjov og latter. Med muligheden for at være helt op til 120 mennesker på ét hold, er der ikke meget, der kan sætte grænser for den perfekte polterabend. Bruden eller gommens polterabend København vil blive en unik oplevelse for hele holdet af brudepiger eller forlovere, som uden tvivl vil knytte jer tættere sammen som venner og blive et vidunderligt minde at tænke tilbage på. 

En gådefuld mission

Sammen skal I løse en tematiseret mission, hvor ledetråde og udfordringer viser sig, hvis I sætter jer for at gå til den med alle kræfter og lade hvert medlem af jeres polterabendhold bidrage. For eksempel kan I vælge missionen ”Outbreak”, hvor I skal finde kuren, der skal redde verden fra en dødelig epidemi, hvor I får 75 minutter til at udforske et efterladt laboratorium og færdiggøre kuren. Dette escape room er designet med atmosfære og autenticitet for øje med forskellige rekvisitter, lys og møbler som et ægte laboratorium, så I kan leve jer fuldstændigt ind i oplevelsen som menneskehedens sidste håb!

Escape room

Sjov og spænding går hånd i hånd

”Outbreak”-missionen kan enten opleves i et af 10 fastinstallerede rum i København eller som som mobil escape room, som kan bookes til lokationer i hele Danmark, såfremt I ønsker at afholde polterabendfesten et helt tredje sted. Afhold den næste polterabendfest i København, hvor holdet bag ”Outbreak” vil medbringe både gåder, tv-skærme og gamemastere, som vil hjælpe jer på vej i den spændende og nervepirrende jagt mod at finde en kur mod udryddelsen af menneskeheden!

Skriv et svar