Personlig indretning i stuen

Stue
zzxx22

De fleste mennesker går og drømmer om et flot og personligt hjem, fordi det oftest er nemmest at føle sig tryg og hjemme i en bolig, hvor der er mange personlige elementer. Der er dog rigtig mange forskellige måder at lave personlig stil i hjemmet på, og man kan faktisk sagtens kombinere stil og personlighed.

Herunder får du tre forskellige bud på, hvordan du kan lave din stue mere personlig – stuen er trods alt et sted, hvor man opholder sig meget, og derfor er det også et vigtigt rum at gøre personligt.

Personlig stue

Flotte plakater på væggene

Noget, som du kan gøre for hurtigt at gøre stuen ret personlig, er at hænge nogle plakater op på væggene. Der findes rigtig mange forskellige plakater, og derfor vil der også være rig mulighed for at finde en, som passer perfekt til dig og din personlighed – og derudover er plakater meget flotte.

Du kan eksempelvis vælge en polar is plakat, hvis det på en eller anden måde siger noget om dig. Så kan du også gå med en citatplakat, hvis humor er en stor del af din personlighed. Der er mange måder at vælge flotte, personlige plakater til stuen på. Det gælder bare om at udforske det store udvalg. 

En spændende farve på væggen

En anden måde at give mere kant og personlighed til stuen på er ved at male væggene i en unik farve eller med et unikt mønster. I de fleste danske hjem vil man opleve, at væggene er hvide. Nogle gange fylder den hvide farve meget, fordi der hverken er mange møbler eller noget på væggene, og andre gange tænker man ikke så meget over det. Der er dog ikke nogen tvivl om, at det kan gøre meget ved et rum, hvis man maler væggen i en bestemt farve. Derudover kan den farve du vælger også sige meget om dig og dit temperament. Der er trods alt stor forskel for lys beige farve og en skrigeorange. Så tænk lidt over hvilken farve du altid har ønsket på dine vægge.

Boligindretning

Unikke detaljer

Noget, som er meget vigtigt at tænke over, når man indretter sin stue personligt, er netop detaljerne. Det er nemlig i detaljerne, at man har mulighed for at vise en masse personlighed. Det kan eksempelvis være, at der rundt omkring gemmer sig nogle små familiebilleder. Det kan også være, at man har nogle forskellige minder fra gode rejser til at gemme sig rundt omkring. Der er nemlig rigtig mange fine detaljer, som kan sige meget mere, end man lige tror, uden at det tager stilen væk fra boligen. Så sørg for at fylde din stue op med ting, der gør dig glad og siger noget om dig. Det er i hvert fald god personlig indretning.

Skriv et svar