Najell Sleepcarrier – Det multifunktionelle babyudstyr du ikke kan leve uden

børn
zzxx22

De to streger på graviditetstesten varsler en skelsættende begivenhed. Du skal være forælder. En baby har brug for en lang række udstyr, og den lille ny kommer desværre ikke med en startpakke. Pludselig skal du til at sætte dig ind i en helt ny verden af tilbehør. Det kan være en jungle at finde rundt i, og opsparingen kan hurtigt få ben at gå på.

Du kan derfor med fordel kigge efter udstyr, der har mere end en funktion. Her får du et tip om et særligt uundværligt produkt, som både du og din baby vil sætte stor pris på.

4 funktioner i ét produkt

Forestil dig, at du skal have din baby med hjem til en veninde, som bor på 3. sal. Hvordan vil du fragte din guldklump op ad trapperne? Svaret er en najell sleepcarrier. Et produkt, der kan bruges på fire forskellige måder.

Først og fremmest er Najell Sleepcarrier et transportmiddel. En smart lift med håndtag, som du kan bære dit barn rundt i. Som bonus er Sleepcarrieren tilpasset, så den passer ned i langt de fleste barnevogne. Det er genialt, da du ved hjælp af håndtagene kan løfte dit barn ud af barnevognen uden at vække det.

Najell Sleepcarrier er fremstillet i et blødt materiale, som vil udgøre en tryg hule for din baby i de første måneder. Derfor udgør produktet også en fremragende babynest, som dit barn kan sove i uanset om det er i sofaen, ved spisebordet eller i sengen mellem mor og far.
Til Najell Sleepcarrier medfølger desuden en bæresele, som du kan klikke på, så du kan bære dit barn men have hænderne fri.
Sidst men ikke mindst kan Najell Sleepcarrier foldes ud til et legetæppe ved hjælp af et snoretræk. Her kan din baby ligge blødt og lege.

Kan også bruges om vinteren

https://www.alt.dk/boern/42-tips-til-babys-forste-ar kan du hente mange flere tips til den nye tilværelse som forælder. Hvis du for eksempel bliver forælder i de kolde måneder, kan der tilkøbes et cover til Najell Sleepcarrier, så barnet kan svøbes ind. Vupti har du en smart kørepose til barnevognen, så I kan komme sikkert på tur i vinterlandskabet.

Skriv et svar