Når der skal rigtig gang i festen

oppustelig pool
zzxx22

Så du skal måske til en fest? Måske skal du til en bachelor fest? Eller måske skal du endda planlægge en bachelor fest?  Hvad end udfordring du står med, så findes løsningen til det derude. Nemlig løsningen, som hedder, hvordan laver man den vildeste fest, nogensinde? Svaret er ganske enkelt: skal det være fedt, skal det være vildere, større og bedre. Så du skal tænke i vilde retninger. Du skal tænke ud af boksen, eller måske bare trække et af de gamle gode tricks op? Uanset hvad, så kan du altid finde hjælp!

koncert fest

Hvad leder folk efter i en fest?

Når det kommer til fest, så er det klart hvad folk leder efter. Hvad der vil få folk til at sige: dette var den fedeste fest, nogensinde. Det skal føles, som om det er den sidste nat på jorden. Det skal føles som om, de har gjort alt det, de nogensinde kunne drømme om. Det skal føles som om, de kunne lade sig dø og være tilfreds efter festen. Det er den følelse, du skal skabe hos folk. Det lyder som noget af en opgave men det er faktisk slet ikke så kompliceret.

Det handler faktisk bare om at give dem noget, som de ikke har set før. Altså komme med noget helt unikt. Eller noget, som virker helt unikt. For du kan nemlig godt tage og låne fra film og andre medier, du har set. Du kan endda tage fra andre folks ideer. Generelt set kan du tage en gammel ide og så bare give den et unikt tvist. Som for eksempel er det meget klassisk at der dukker en lolitadukke op til en vild fest. Men hvad så hvis man, i stedet for en lolitadukke, fandt en gededukke frem? Det er den samme ide, men gjort ny, fordi der er kommet et tvist på. Så kan du skråle efter dem som lystrer: her kan du kneppe en ged. Det skal nok skabe en mindeværdig fest for folk.

kvindefest

Analyser dit publikum

Men det handler også om at mærke efter på sit publikum. Hvilke slags typer er de? Lad os nu sige, at de er nogle meget vilde personer. Personer som hele tiden fester deres bagdele ud af bukserne. Så har de nok oplevet lidt af hvert. Derfor skal der lidt mere til her for at imponere. Og det samme gælder de modsatte. Hvis nu er det nogle fine og ikke særlig vilde typer, så kan det være dårlig smag, at pludselig komme med en oppustelig ged. Heldigvis skal der så ikke så meget til, for at imponere dette publikum. Så behøver man ikke at være så vildt kreativ. Der er det måske nok med at sætte ild til lagkagen eller andet.

Skriv et svar