Linkbuilding en vigtigt indenfor online marketing – læs hvorfor her

linkbuilding
zzxx22

Ejer du en online virksomhed, blog eller lignende, og kunne du godt tænke dig flere besøgende på din hjemmeside? Heldigvis kan linkbuilding hjælpe dig med den problematik. Læs mere her https://ahrefs.com/blog/link-building/.

Hvordan virker en linkbuilding?

Linkbuildingartikler virker på den måde, at de er lavet til Googles algoritmer. En algoritme defineres som en forskrift for en følge af beregningstrin, der fører et problem til et resultat. Resultatet er et sæt af data. Det betyder, at søger en person en ting, sted eller lignende (problemet), vil den hjemmeside (resultatet), der har en linkbuildingartikel med ord i, der læner sig så meget op ad søgeordet som muligt, dukke op. De dukker ofte op som såkaldte SEO-tekster, som er de links, man ser dukke op, hvor titlen er et link, og hvor nedenstående tekst er en beskrivelse af hjemmesiden, eller den del af hjemmesiden, hvor personen kan finde det produkt eller svar, de har søgt efter. SEO står for Search Engine Optimizer, og er, som navnet antyder, en søgemaskineoptimering. Derfor er det vigtigt at have en linkbuildingartikel, der har et indhold, som rammer så tæt på, hvad folks søgeformuleringer og -ord, som muligt.

Derfor er linkbuilding en vigtig disciplin

Som en online virksomhed er linkbuilding en vigtig disciplin i den forstand, at det gør virksomheden mere synlig på Google. Vi handler mere og mere på internettet, og det er nu ikke længere vigtigt at have sin butik/virksomhed på den gode adresse i byen, men at blive synlig på internettet. Med en linkbuildingartikel kan du spare mange penge indenfor marketingområdet. Med en linkbuildingartikel, der er skarp og rammer din målgruppes søgeformuleringer præcist, er din hjemmeside mere synlig på Google, og du kan derfor spare penge ved reklamering/annoncering. Linkbuildingartikler kan du enten lave selv, eller få andre til at lave for dig. Det koster normalt ikke det hvide ud af øjnene, og så får du den bedste søgemaskineoptimering på Google.

Optimalt for nyopstartede virksomheder

Det er optimalt for nyopstartede virksomheder, der endnu ikke har det største marketingsbudget, er blevet etableret og nu er klar til at få nogle kunder i butikken. Som før nævnt kan man enten selv, eller få et bureau til at skrive artiklen for sig. Hos koster det ikke mere end 1500kr om måneden, hvor ét Google-søgeord til Google-annoncering kan koste mellem 1000-5000 kr. Dermed kan linkbuildingartikler være med til at sparke liv i små og nyopstarte virksomheder.

 

Skriv et svar