4 skæve facts om lån på nettet

lån på nettet
zzxx22

Vi låner mere end nogensinde før og der findes næppe en dansker, der ikke ved, at det er muligt at låne penge på nettet. Vi har stort set allesammen overvejet det – hvis ikke på nettet, så i banken, for i bund og grund er det nemlig det samme, lige meget, hvor du skriver under.

Dét, at låne penge på nettet er i sig selv lidt hemmeligt, for det er ikke noget vi diskuterer eller taler højt om. I langt de flest tilfælde vil vi hellere holde det lidt for os selv, fordi det er lidt tabubelagt at låne penge til forbrug eller udgifter i al almindelighed og på nettet i særdeleshed. Herunder får du fire facts, der måske kan give dig en fordel, hvis du overvejer at tage et lån il noget du gerne vil have eller mangler.

lommeregner

1.      Den månedlige ydelse er ikke det vigtigste

Hvis det alligevel er den, der er det første du tjekker, når du får svar på din ansøgning, så er du langt fra alene. Men faktum er, at ydelsen på ingen måde afspejler, hvor dyrt eller billigt et lån er – snarere tværtimod. Kig derfor altid på det endelige beløb du kommer til at betale og sammenlign dine tilbud på basis af ÅOP og IKKE størrelsen på den månedlige ydelse.

2.      Hellere et stort end flere små

Har du flere lån på en gang, så kan det være svært at overskue og holde styr på, men det kan faktisk også være, at du betaler mere end du behøver. Overvej derfor at samle alle dine små lån til et stort, for at få et bedre overblik og måske færre udgifter i sidste ende.

3.      Lån kun dét, du skal bruge

Det kan være fristende at låne et par hundrede eller endda et par tusind ekstra, når du ’alligevel skal låne’, men det er en rigtig dårlig ide! Lån altid kun det du skal bruge, for på den måde kan du holde udgifterne nede og du ender ikke med at betale dyre renter for penge, du ikke kan huske, hvad gik til.

4.      Sammenlign og spar penge

Når du ansøger om et lån på nettet er det altid en kæmpe fordel at indhente tilbud fra mindst tre forskellige udbydere. På den måde kan du let og hurtigt sammenligne hvor og, hvor meget det giver mening for dig at låne og er du opmærksom kan sammenligningen spare dig rigtig mange penge i længden.

tegnebog

Skriv et svar