Havre og kokos er ingredienser, som kan findes i sunde og forkælende produkter til din baby?

Babybad med lindrende effekt
zzxx22

Der er ikke noget bedre end at forkæle sig selv med fugtgivende og helende produkter, så man passer på kroppen. Sådan kan man også forkæle sin baby, så kroppen bliver passet på helt fra babyalderen. Der findes mange plejeprodukter, og det kan være svært at finde rundt i. Man kan altid begynde med få produkter og efterhånden prøve nye af alt efter hvad, som virker for netop dit og din babys behov. Produkterne fra MamaMilla forkæler nemlig ikke blot din baby, men mange af dem er også egnet til moren. Det gør kun købet mere givende, at mor og barn begge kan bruge produkterne.

Kokos i produkterne

Dødehavssalt til babybad og læbepomade med havre og mango

Titlen indikerer blot nogle af de lækre produkter fra Kraes, som kan udforskes ved MamaMilla. Det kan virke voldsomt at putte havre og dødhavssalt i et babybad, men faktisk vil det virke beroligende og blødgørende på grund af dødehavssalten. Havren fremmer dertil en normal pH-værdi, samt det vil give en beskyttende barriere på huden. Babybadet er økologisk hvilket kan give moren en større tryghed at købe samt bruge i babybadet. Både læbepomaden, babybadet og mange af de andre produkter hjælper generelt mod irritationer som blandt andet tør og kløende hud. Der er dermed tale om forkælelse men samtidig også med en helbredende effekt, hvilket er en god kombination for både mor og baby.

Mor og barn

Køb produkter efter eget behov 

Det kan som nybagt mor være svært at finde rundt i hvilke produkter, som der er vigtigst at købe først. Heldigvis findes der ved MamaMilla masser af informationer omkring hvert produkt, så man hurtigt kan sætte sig ind i produkternes fordele. Med information omkring produkterne og deres formål, vil det være nemmere at vurdere hvilke, som passer til netop ens egne og sin babys behov. Der er ingen som siger, at man ikke må prøve sig frem. Når alle produkter er sunde for kroppen, så gør det ingenting, at man prøver lidt forskelligt. Især ikke når man køber fra samme mærke. Måske vil en bodylotion være det rette valg, eller måske skal man prøve begge varianter af babybadet for at vurdere hvilken en, som fungerer bedst for ens baby. Der er nemlig ikke noget vigtigere end at finde den rette løsning, så ens baby får netop de produkter, som passer til den enkelte. 

Skriv et svar