Hvilken belysning passer bedst i dit hjem?

zzxx22

Vidste du, at belysning faktisk kan have en stor betydning for udtrykket i dit hjem? Det er ikke lige til, bare at snuppe en pære fra hylden i Føtex til hvilket som helst rum. Læs med her, og find ud af, hvilken belysning der passer hjemme ved dig! Du har måske oplevet at sidde i ventestuen hos lægen eller stået i et omklædningsrum og lagt mærke til, at der er stor forskel på, hvilken belysningen benyttes. Det er ren faktisk ikke en tilfældighed, men en eftertænkt aktiv, der giver en helt særlig atmosfære.

Derfor er den rette belysning vigtig

Når du indretter dit hjem, kan den rette belysning blive altafgørende for stemningen. Det første skridt er at beslutte formålet med rummet du skaber belysning i. Er det er rum, hvor du skal koncentrere dig eller lave mad? Eller det måske et rum til at slappe af eller sove i? Rummets funktion afgør nemlig, hvilken type pære du skal købe. Generelt drejer det sig om at købe pærer med varmt lys til de rum, hvori du skal slappe af. Det kan for eksempel være din stue eller dit soveværelse. Varmere lys skaber en følelse af hygge og ro, som er velegnet til disse rum. Derimod kan et koldere lys benyttes til rum som dit kontor eller køkken, hvor du skal holde dig vågen og lave noget praktisk.

Hvilken skal du vælge?

For at vælge den rigtige pære, i forhold til varmt og koldt lys, skal du kigge på KELVIN-graderne. KELVIN-graderne indikerer lysets ”temperatur” således, at jo lavere KELVIN-graderne er, jo varmere er lyset. På denne måde, kan du let læse dig til, hvilket lys der vil passe bedst i dine forskellige rum. Gør dit hjem ekstra smart og stemningsfuldt med et simpelt skift af en pære. Den rette belysning gør nemlig en kæmpe forskel! Du kan finde mere El info her.

Skriv et svar