Hvad skal jeg være til halloween?

heks
zzxx22

Har du også stillet dig selv det spørgsmål mange gange, så er du landet det helt rigtige sted. Denne artikel hjælper dig nemlig med at finde det helt perfekte halloween kostume, for selvfølgelig skal du klædes ud i år.

Efter 18 måneders isolation så er der ingen undskyldning for ikke at give den fuld gas i år.

Er du løbet tør for ideer? Bare rolig, læs med her.

Vælg noget der passer til din stil

Når du skal til fest så skal du også føle dig tilpas, uanset om det er i almindelig tøj eller i et kostume.
Vælg derfor noget der passer til din stil eller noget du bare vildt godt kunne tænke dig at prøve af.

Skal det være sexet, sjovt, skræmmende, eller anderledes? Vælger du ud fra din stil, så er du allerede godt på vej til at finde det rette kostume til halloween.

Er der nogen farver du foretrækker at gå i normalt, så læn dig evt. også op af dem.

pirat

Vælg ud fra dine interesser

Går du meget op i musik, læser du bøger, spiller fodbold, gamer, laver mad osv? Lav en liste over de ting du elsker, og brug det som inspiration. På den måde kommer dit kostume til at afspejle dig.

Det kan også være et bestemt dyr du elsker, eller noget mad du slet ikke kan få nok af. Tænk over det, og vær kreativ, det er præcis det halloween handler om.

Gå sammen med nogen

Gruppe kostumer er altid sjove, og giver en god og sjov stemning når man er en del af en større fest, hør dine venner om de evt. vil klæde sig ud som en gruppe – det kan være alt lige fra Teletubbies til et berømt band, eller en gruppe fodboldspillere.

Vælg et beløb og vær ude i god tid

Det er altid en god ide at være ude i god tid. Især hvis du planlægger at lave hele, eller dele af dit kostume selv. Mange udklædningsartikler bliver nemlig både dyrere, eller udsolgte når vi nærmer os Halloween, og har du planlagt dit kostume i god tid så bliver det meget nemmere at finde de ting du skal bruge løbende, og evt. på tilbud.

Du kan få færdige kostumer i mange prisklasser, og du kan også vælge at peppe dem yderligere op med accessories osv, men du kan også nemt købe et brugt kostume, eller finde tilbehør i genbrugsbutikker osv.

Uanset hvad er det en rigtig god ide at vælge et beløb du er villig til at bruge på et halloween kostume, så det ikke løber løbsk når du først står og skal vælge.

Du kan nemt selv lave et billigt kostume for omkring 100 kr, men typisk koster et færdigt kostume 2-300 kr eller mere.

 

Skriv et svar