Sådan skaber du en flot hjemmeside

Hænder og laptop
zzxx22

De fleste har nok svært ved at forestille sig en tilværelse uden internet. I dag spiller internettet nemlig en rolle i alle aspekter af vores liv. Derfor er det også af høj prioritet for virksomheder af alle typer af få en hjemmeside. Det kan være en side med informationer om virksomheden eller en webshop, hvor man kan købe virksomhedens produkter. Det kan også være, man kunne tænke sig en hjemmeside til sin blog eller lignende. Men hvordan kommer man egentlig godt i gang med at lave en hjemmeside? Det kan du læse mere om her.

Wordpress

Få et domæne

En hjemmeside kræver et domæne – det vil sige adressen på hjemmesiden. Og domænet skal så at sige opbevares et sted. Det bruger man et webhotel til, hvor man lejer en plads på en server. Inden du opretter din hjemmeside bør du altså dels få en domæne og dels undersøge de forskellige muligheder for webhotel. Webhoteller fås til forskellige priser og af forskellig kvalitet. Hvilket hotel du skal vælge afhænger altså blandt andet af, hvor ambitiøs du er med hjemmesiden, og hvor mange besøgende du tænker at få.

Prøv WordPress

Vil du gerne godt i gang med at lave en hjemmeside, kan det være en god idé at prøve dig frem med de forskellige gratis redigeringsværktøjer, der findes – de såkaldte Content Management Systemer eller CMS’er. Det mest anvendte og populære CMS-værktøj er WordPress. 

Med WordPress og andre CMS-værktøjer kan du indrette din hjemmeside og sikre dig, at den har det indhold, du godt kunne tænke dig. Når WordPress er det mest anvendte værktøj af denne type, skyldes det, at det er forholdsvis intuitivt og ikke mindst, at det har rigtig mange forskellige funktioner, der gør det muligt at oprette en flot og funktionel hjemmeside. 

Sidst men ikke mindst er WordPress som udgangspunkt gratis at benytte, hvilket naturligvis er en fordel for alle, men i særdeleshed kan være en fordel for dig, der er i gang med at prøve forskellige redskaber af. Du skal altså ikke betale for at komme i gang.

arbejde

Få hjælp til WordPress

Mange vælger altså WordPress, fordi det er et relativt intuitivt CMS-værktøj, men har du ikke tidligere prøvet at arbejde med CMS, kan det være nødvendigt at få noget hjælp til at komme godt i gang eller bare vejledning undervejs. Derfor er det heldigt, at der finde virksomheder dedikeret til at yde netop WordPress hjælp. Klik på linket for at læse mere om, hvad du kan få af hjælp til WordPress og få på den måde nøjagtig den hjemmeside, du går og drømmer om. Du kan få hjælp allerede inden for 24 timer, så det problem, du sidder med mellem hænderne hurtigt bliver løst, og du kan komme videre i processen.  

Skriv et svar