Her er forklaringen på mange danskeres daglige hovedpine

Mange danskere tager smertestillende mod hovedpine
zzxx22

Rigtig mange danskere vågner op med en dundrende eller trykkende hovedpine lige fra morgenstunden af. Det føles for mange som en uforklarlig hovedpine, og mange har allerede forsøgt sig med forskellige metoder for at komme den invaliderende hovedpine til livs. Der bliver skiftet hovedpude, indtaget væske ved natbordet for at undgå dehydrering, der bliver sovet ekstra meget, men det er lige som om, at det for mange stadig ikke gør nogen forskel. Denne målgruppe har nemlig i stedet brug for en bideskinne.

Hovedpine kan være invaliderende

Kronisk hovedpine kan stamme fra tænderne

Det lyder måske lidt underligt, at tænderne skulle have en direkte årsagssammenhæng med hovedpine, men den er nu god nok. Hovedpine kan nemlig komme af, at man skærer tænder. Skærer du tænder i de vågne timer, så er du formentlig klar over, at du har denne uhensigtsmæssige vane, men der er faktisk rigtig mange, der gør det om natten, uden de er klar over det. Man ligger simpelthen og knuger kæberne sammen og derved spænder i hele kæbemuskulaturen. Når du har gjort det en hel nat, vil dine muskler naturligt være ømme, og det sætte sig gerne som smerte i siderne af hovedet, der stråler op i en decideret hovedpine, og det er også meget normalt at smerterne stråler om i nakken og i skuldrene.

Kom hovedpinen hurtigt og nemt til livs med en bideskinne

Du kan dog nemt komme denne form for hovedpine til livs – det kræver egentlig bare en simpel bideskinne, som du ligger med i overmunden om natten. Denne forhindrer dig i at trykke kæberne hårdt sammen, så den på den måde aflaster kæbemusklerne. Bideskinner fås i forskellige variationer. Du kan enten få en gennem din tandlæge – eller vælge den billigere løsning og købe en bideskinne på nettet.

Oplysning foregår ofte gennem nyheder

Hvad er en bideskinne?

En bideskinne skal kun bruges i overmunden og bruges lidt ligesom en natbøjle. Den er lavet af et materiale, der former sig efter dit tandsæt første gang, du tager den i brug. Dette er også en vigtig forudsætning, da man ellers kan komme til at belaste tænderne uhensigtsmæssigt. Går du og døjer med en konstant hovedpine, der ofte indtræder om morgenen, så er det måske værd at forsøge dig med en bideskinne. Den skader ikke, selvom du måske ikke skærer tænder om natten alligevel, men det er en nem, effektiv og billig måde at komme hovedpinen til livs, hvis det er tandskæren, der er årsagen.

Bliv opdateret med alle de relevante, spændende og interessante nyheder

Er du interesseret i at læse flere aktuelle og gennembrydende nyheder, så tag et kig forbi https://www.dagens.dk/, hvor du finder dagens aktuelle nyheder inden for alle de vigtige områder: sport, 112, sex, TV, videnskab, underholdning og ikke mindst livsstil, som måske interesserer dig, eftersom du er landet på denne artikel. 

Skriv et svar