Her er de mest populære ting til hjemmet

Plankebord
zzxx22

Trends forandrer sig konstant. Det kan i ny og næ være lidt besværligt at følge med i, hvilke ting man bør investere i til hjemmet. Det nytter heller ikke noget at købe dyre møbler og andet inventar, som om et års tid er fuldstændig umoderne igen. Lige her får du en lille guide til, hvad du bør holde ekstra godt øje med, når det gælder indretningstrends lige for tiden. De to største trends er klart plankebordet og fransk flet. 

Rattan

Det rustikke plankebord 

Plankebordet har virkelig indtaget mange hjem, og det er der en god grund til. Plankeborde er både forholdsvis billige, men de er også solide, holdbare og flotte på én og samme tid. Der derfor utrolig mange fordele ved at investere i et skønt plankebord. Man gider selvfølgelig ikke have præcis det samme bord som alle andre. Endnu en fordel ved plankeborde er, at de kommer i så mange forskellige varianter. Plankeborde laves i mange størrelser, farver og træsorter. Der er dermed god mulighed for variation, så du ikke blot får det samme spisebord som naboen. Du kan læse mere om plankeborde her! Derudover er det faktisk også en mulighed at lave dit helt eget plankebord. Så kan du prale med det flotte bord, som du helt selv har lavet. Der er med garanti ingen, der har et spisebord magen til. Du kan både selv skære plankerne til bordet, men det er altså også muligt at købe planker, der er helt klar til brug. Herefter kan du selv vælge om træet skal være helt naturligt, eller om du vil bruge en olie med farve i for at skabe din ønskede farve. Mulighederne er virkelig mange! Er du ikke så handy, kan du nemt finde et smukt, naturligt og rustikt plankebord, der blot skal køres hjem til spisestuen. 

DIY-projekt

Sengegavle  

Alle vil have skønne sengegavle for tiden! Det er faktisk ret forståeligt, fordi en sengegavl virkelig kan gøre en stor forskel i soveværelset. En ting er, at en sengegavl er utrolig hyggelig og indrammer sengen på en fantastisk måde. Men noget helt andet er, at sengegavlen også gør sengen mere behagelig. Så kan du hver evig eneste aften glæde dig til at komme ind i din dejlige seng med gavl. Hvis du vil købe en sengegavl, bør du gå efter en gavl med fransk flet eller rattan. Fransk flet er en kæmpe trend for tiden. Det kan dog godt være dyrt at købe en sengegavl med fransk flet, som samtidig er holdbar. Du kan derfor altid overveje, om du tør kaste dig ud i at lave din egen gavl. Det er faktisk ikke så svært, og det er utrolig nemt at finde forskellige guides til at lave en sengegavl med fransk flet. 

 

Skriv et svar