Alle de ting, du ikke vidste, han ønsker sig

stempel med top secret
zzxx22

Hvad enten I har delt de sidste 50 år eller I først lige har mødt hinanden, så er gaver til manden i dit liv ofte noget, der kan give sved på panden hos mange kvinder. Hvis du gerne vil give noget andet – eller mere – end sokker og hækkesakse, så skal du tænke kreativt og overraske din mand med de ting, han ikke skriver på ønskelisten og måske heller ikke helt selv vidste, at han ønskede sig. 

Herunder finder du gode bud på årets tre store begivenheder, der kræver en gave – og hvad du kan give manden i dit liv, som han med garanti vil sætte pris på. Det drejer sig naturligvis om; Valentines Day, fødselsdag og jul.

illustration af mand og spørgsmålstegn

Valentines Day

Valentines Day er også kendt som den mest sexede højtid på året. Det er her, hvor vi fejrer hinanden og den kærlighed vi deler. Derfor er det også her, du skal tænke i gaver, der kan skrue helt op for temperaturen og give jer en hel anden slags sved på panden end den du normalt får, ved at skulle tænke på gaver.

Løber du tør for ideer, eller er du ikke vant til at tænke i Valentines Day baner, så kan du hente fantastisk inspiration til gaver til ham her. Ellers er der også andre, spændende muligheder for at tænke ud af boksen. Den frække historie om Mr. Grey kan give dig gode ideer til, hvordan du kan overraske din mand på en måde han ikke forventer, men helt sikkert ønsker sig. 

Fødselsdag

Fødselsdagen og fejringen af din eneste ene foregår oftest i selskab med venner og familie – derfor er det ikke her, du skal give de varme gaver. Her er det oftere noget lidt mere sjovt og spændende du kan få smilet frem ved at give. 

Noget af det, der er rigtig populært i øjeblikket, men som ikke mange endnu har fundet ud af at skrive på ønskelisten er oplevelsesgaver. Hvad med en fantastisk fælles oplevelse for enten jer to eller ham og hans kammerater? Bridge walk på Danmarks største bro eller måske en lækker middag med ølsmagning?

bog og rose med hemmelighed

Jul

Den glade juletid er for rigtig mange forbundet med store udgifter og stress over de mange gaver, der skal købes, pakkes ind og leveres til de rette mennesker. Det er selvfølgelig langt hen ad vejen et spørgsmål om planlægning, men der er bare ikke altid mulighed eller tid til at få styr på det hele inden højtiden for alvor står for døren. Derfor er det i julen en fantastisk mulighed at lave dine egne gaver, hvis du har hænderne godt skruet på. Strikkedillen er over os og der findes rigtig mange smukke og spændende opskrifter på strikkede sweatre, sokker eller huer og halstørklæder til mænd, så hvorfor ikke lave noget specielt til ham du holder af? Vælg hans yndlingsfarver og lav noget, der passer ind i garderoben, så han får glæde af det i hverdagen. Det er en smuk og hjertevarm gave, der kan varme mange år frem og som han med garanti vil sætte pris på. 

Skriv et svar