Så let er det at lave en lækker flæskesteg

Flæskesteg
zzxx22

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange, der har lidt problemer med at lave den helt lækre flæskesteg. Ofte vil sværene ikke blive helt sprøde, sovsen bliver ikke så tyk, og kartoflerne får måske enten lidt for meget eller lidt for lidt. Det er således ikke helt let at ramme den helt rette tilberedning, og derfor er der mange, der vælger at give op og erkende, at det nok kun lige bliver til for eksempel jul, at der kommer flæskesteg på bordet. Og det er ærgerligt, når der er så mange gode muligheder med en flæskesteg.

Hvis du lærer at lave en helt perfekt flæskesteg, er dette en steg, som kan spises hele året rundt.

Julemad

Du kan spise flæskesteg hele året rundt

Det betyder, at det er ganske muligt for dig at spise flæskesteg lige meget, hvad tid på året det er. Ofte handler det bare om, at du skal tilberede den på forskellige måder og sørge for at have det rette tilbehør til. Der er således ingen grund til at en flæskesteg altid serveres med brun sovs, kartofler, brunede kartofler og rødkål. Den kan også sagtens spises sammen med en god sommersalat eller som en del af en større buffet. 

Hvis det er noget, som du gerne vil have noget mere inspiration til, så bør du tage et kig online på en side som denne.

Brug en sous vide til at tilberede din flæskesteg til perfektion 

Her finder du også en god opskrift, når det kommer til at tilberede din flæskesteg på en sous vide. Med en sous vide skal du dog have lidt tålmodighed og på den måde begynde at tilberede dit kød i god tid forinden, det skal serveres på bordet. 

Her er der tale om en metode til tilberedning, som fordrer, at du tager kødet, putter det i en bestemt plastpose, som lukkes tæt, og så tilberedes det i et varmt vandbad. Via vandet og den langsomme tilberedning vil kødet blive utrolig mørt, og du vil derfor opleve, hvor lækker en flæskesteg også kan være. 

Madlavning

En sous vide lover dig lækkert og mørt kød – hver gang 

Der er således mange gode metoder, når det kommer til tilberedning af ikke bare din flæskesteg, men også alt dit andet kød – og det især hvis du begynder at bruge en sous vide. Og så er det pludselig ikke så svært at lave et lækkert måltid mad, selvom man ikke kender alle de gode fifs og tricks. Når det kommer til madlavning, må man nemlig gerne bruge de kneb, der er lettest – især når det giver nogle rigtig gode resultater, som vil få enhvers mund til at løbe i vand efter at sætte tænderne i det møre kød.

Skriv et svar