Få hele verden som din arbejdsplads

zzxx22

Er din hverdag blevet grå og kedelig eller står du overfor at skulle vælge, hvad du vil med dit liv og din fremtid efter gymnasiet? Uanset hvor du er i livet, så er der mange spændende karrieremuligheder i den maritime branche. Så er du parat til nye udfordringer, er det bare med at tage springet.

Handl med bunkerolie

Om du er nyudklækket student med gåpåmod og lyst til at prøve kræfter med erhvervslivet eller om du efter mange år på arbejdsmarkedet har lyst til at skifte job, kan det være, at uddannelsen som Bunker Trader er lige noget for dig. Med arbejdsplads i enten Danmark eller udlandet kommer du som Bunker Trader til at handle med bunkerolie. Er du ikke vant til at begå dig indenfor de blå erhvervsretninger, så kan det på simpel vis forklares, at bunkerolie er det brændstof, som de store skibe benytter, når de skal sejle. Et arbejde som Bunker Trader består dermed i at forhandle priser med verdens forskellige rederier for at sikre, at firmaets salg går igennem.

Hvor i verden vil du bo?

Vælger du at uddanne dig til Bunker Trader, så kan du være helt sikker på, at du får et spændende job, der giver dig masser af muligheder. Har du lyst til at blive boende i Danmark, så er der jobs at finde her. Er du en mere eventyrlysten type, der gerne vil ud at se verden, så er der også rig mulighed for at finde et job i udlandet. Der er skibe og rederier over hele kloden, så det gælder blot om at være åben overfor nye lokationer, når du søger jobs. Et af de mere eksotiske steder, som man kan tage ansættelse indenfor handel med bunkerolie, er i Australien. På bunker trader australia kan du læse meget mere om dine muligheder for at gøre karriere i landet på den anden side af jorden.

Løn under uddannelse

En af de helt store fordele ved uddannelsen til Bunker Trader er, at der under hele uddannelsesforløbet betales løn. Det kan gøre beslutningsprocessen lidt nemmere, hvis man som et voksent menneske står overfor en omskoling. Løn på kontoen er alfa og omega for, at man kan leve et nogenlunde liv uden at mangle noget. Det kan man måske som ung studerende, men har man først vænnet sig til livet med en lønseddel, så er det svært at komme tilbage til en tid på SU.

 

Skriv et svar