Få en bedre søvn – bliv klogere på kropspuden her

zzxx22

Søvn er alt afgørende for menneskets helbred og evnen til at holde stress på afstand. Derfor er det vigtigt at tænke på, hvordan du kan opnå en bedre søvn. Der findes mange forskellige råd til bedre søvn, og en af dem er at ligge med en kropspude. En kropspude er en stor og aflang pude, som du kan læne hele din krop op ad, når du ligger ned. Puden er formet efter din krop med kurver, der støtter både din nakke, ryg, mave og ben. Bliv klogere på kropspuden her.

U-formet kropspude til gravide og alle andre

En kropspude er U-formet, så du får støtte på hele kroppen, uanset om du ligger på den ene eller anden side. Den er mest velegnet til dem, der sover på siden. Kropspuden er også kendt som graviditetspuden. Gravide har nemlig en særlig fordel ved at få støtte i takt med den hurtigt voksende mave og de andre følgevirkninger som træthed i ryg og ben. Men alle andre kan også med fordel bruge en kropspude, for den giver en optimal søvn hele natten.

Sov bedre og mindre uroligt med en kropspude

Mange mennesker bruger en del energi på at finde den mest behagelige sovestilling. For at aflaste lænden og ikke ligge skævt sover mange også med dynen mellem benene. En kropspude er derfor helt ideel, hvis du foretrækker at ligge på siden og gerne vil finde hurtigere til ro. Du lægger blot dit ene ben hen over puden, så du ligger behageligt på siden uden at vride kroppen. Med denne vante sovestilling tager det ikke mange minutter at falde i søvn.

Føl dig tryg med en krammepude

Kropspuden kan være med til at give dig tryghed, når du sover. Med dens bløde kurver og tilpasning af faconen til din krop kan du få en rar fornemmelse af et kram, når du hviler dig. Lad dig omfavne af kropspuden når du ligger på sofaen for at tage et hvil og mærk den trygge fornemmelse. Kropspuden kan med fordel anvendes af hele familien som en krammepude, når der er behov for at stresse af.

Kropspuden med mange formål

Kropspuden er en fleksibel og universal pude, der optimerer din søvn og giver dig en komfortabel og tryg følelse. Alle kan få fordel af at bruge en kropspude. Den gravide, som har brug for mere støtte til den voksende mave. Single-personen, som har brug for et kram og følelsen af nærvær. Eller børn og unge, der slapper af på sofaen til en god film.

Høj kvalitet og nem at holde ren

Kropspuden har aftageligt betræk, som du nemt kan vaske, så puden holdes ren og lækker. Derudover er materialerne af høj kvalitet, og de fleste puder er allergivenlige og fri for farlige kemikalier og hormonforstyrrende stoffer. Du kan trygt vælge en kropspude, der lever op til dine behov for søvn og mentale sundhed. Der findes flere forskellige former kropspuder – find en der passer til dit behov.

Skriv et svar