Et par enkle Life Hacks, der vil opgradere din hverdag

tøj
zzxx22

Life Hacks er i dag på alles læber. Snart alle store som små hjemmesider på nettet har hver deres liste med mere eller mindre nyttige små tips og tricks til at forbedre vores hverdag. Læs videre her, og se et par rigtig nyttige hverdags Life Hacks, som du helt sikkert vil kunne inkorporere i den dagligdag.

Tør dit tøj på rekordtid

Dette tip henvender sig til folk uden tørretumbler, der skal have deres tøj tørt så hurtigt som muligt. Du skal ganske enkelt lægge det våde tøj på et tørt håndklæde, og dernæst vride det hårdt sammen, så alt det ekstra vand presses ud. Efter dette skal du blot hænge tøjet til tørre, og det vil være tørt på ingen tid.

Fjern lugten fra dine sko

Hvis du er så uheldig at have et par stinkende sko, så kan du prøve dette lille trick. Tag en gasnek almindelig tepose, og placer den i dine sko, og lugten vil hurtigt forsvinde. Hvis der oven i købet er tale om et par våde sko, så kan du også tilføje natron og lidt ris i omtrent 48 timer, og probelemtet vil være en saga blot.

mælk

Find det du har tabt

Nogle gange taber vi ting, der ikke nemt kan ses med det blotte øje. Her skal du blot bruge en nylonstrømpe og en støvsuger, og du kan hurtigt finde din tabte ørering eller lignende. Tag nylonstrømpen, og kom den uden på støvsugerrøret. Du skal nu blot støvsuge, og den mistede genstand vil nu sidde fastsuget på nylonstrømpen.

Fjern ubehagelig kropslugt på farten

Hvis du nu er udenfor uden deodorant, så kan du faktisk tage en skive appelsin eller citron og gnide det ind i armhule. Syren i disse citrusfrugter har nemlig den egenskab, at den neutraliserer ubehagelige kropsdufte.

Åbn et stramt låg

Hvis du har et låg, der sidder uhjælpeligt fast, så skal du prøve at lade det varme vand løbe over det. Efter blot et par minutter kan du nu åbne dit låg uden yderligere anstrengelser.

isterninger

Sådan koger gryden ikke over

Dette gamle husmodertrick fungerer stadig. Det eneste du skal gøre er, at placere en træske på tværs over grydens kant, og din pasta vil aldrig koge over. Dette skyldes at træskeen automatisk vil sprede de kogende bobler, så du aldrig ender med klistret vand over hele komfuret.

Isterninger i tørretumbleren får rynker ud

Sidst men ikke mindst kan du på ganske enkel vis forhindre rynker i dit tøj, når du kommer det i tørretumbleren. Prøv blot at lægge et par isterninger sammen med de hvide skjorter næste gang du tørrer tøj. Du skal dernæst tørre ved højeste varme, og du vil nu have rynkefri skjorter. Dette lyder nok lidt underligt (hvilket Life Hack gør dog ikke det), men der er faktisk en logisk forklaring. De smeltede isterninger vil nemlig omdannes til damp, hvilket selvfølgelig er rynkernes fjende nr. 1.

 

Skriv et svar