Hyr rengøring for dit helbreds skyld

mand der hoster
zzxx22

Faktisk er der flere virksomheder og kontorer, som oplever at det har en gavnlig virkning på medarbejdernes helbred, hvis de har professionel rengøring på deres arbejdsplads. Selv om det nogle gange kan være dyrt, betaler dette sig fordi medarbejderne kan have en sundere hverdag i forhold til hvilke bakterier de bliver udsat for. 

kvindelig rengøringsassistent

Færre sygedage lig med sparede penge 

Måske undrer denne påstand dig. Men årsagen til at professionel rengøring har en gavnlig virkning på ens helbred er at sådanne professionelle rengøringsfolk er i stand til nemt og effektivt at rengøre alle kontaktflader på et kontor på en forsvarlig måde. 

Dette betyder at hver enkelt medarbejder på kontoret ikke bliver udsat for lige så mange bakterier som før. Dermed nedsættes antallet af sygdomme som de kan få. Det at ansatte ofte arbejder og har færre sygedage, har en direkte indflydelse på firmaet økonomiske tilstand. 

For jo færre penge firmaet skal bruge på at betale sygepenge til sine ansatte, jo flere penge vil blive inde i virksomheden. Derudover undgår de også at miste arbejdskraft fra den person, som ikke kunne udføre sit arbejde den dag. Disse finanser der nu på en måde er i overskud, kan derefter bruges på en måde der fremmer den økonomiske vækst internt i virksomheden. 

Netop at denne årsag vælger nogle at ofre penge på også at få rengøring midt på dagen. Professionelle rengøringsfirmaer gør brug af rengøringsmidler til erhverv. Disse er ofte bedre og mere effektiv end hvad normale borgere kan få fat i.

sparegris

Få mere ud af lønningen

Selv hvis medarbejderne ikke bliver decideret syge af de bakterier de kommer i kontakt med, oplever man at de er mere effektiv når de på arbejde og ikke udsættes for disse bakterier. For selvom de ikke manifesterer sig som en reel sygdom der kræver tid i seng, betyder det ikke at det ikke påvirker ens energiniveau. 

Dermed har de mere energi til at udføre et godt stykke arbejde når de er der. Her er det igen en direkte fordel for virksomheden, da de dermed får mest muligt ud af de penge de skal bruge på lønninger.

Skriv et svar