Er du med på gin bølgen?

Alkohol flasker på bar
zzxx22

Gin er den alkohol type der i de seneste år har haft allermest fart på. Gin industrien har udviklet sig meget, og i dag produceres der gin der rammer ufatteligt bredt, både for ældre og unge. Du kan altså både købe dine traditionelle gin brands, der fokusere på enebær smagen, fyldt med urter og krydderier. Men du kan også i dag købe gins, der har mere fokus på undertoner af eksempelvis kardemomme, lakridsrod, appelsin og meget andet. På denne måde er der noget for alle, og der er findes også en gin til alle tidspunkter. Om det måtte være at nyde en gin på altanen efter en lang arbejdsdag i det varme vejr, eller det skal være en velkomstdrink til gæsterne, ja så er der en gin til det hele.

Drink og drinkkort

Gin er utroligt alsidig

Gin er, som sagt, en alkohol type der er rigtig alsidig og dermed passer til de fleste. Du kan med andre ord skabe den drink du ønsker, og selv påvirke smagen på din gin, således den afspejler det du ønsker. Noget som har været fremme i mange år, er at sætte en skive citron eller agurk på kanten eller i din gin, men hvorfor agurk i gin? Der kan være mange grunde til dette. Det kan både være for at skabe et pænt udtryk og pynte drinken. Derudover kan det også være for at skabe smagsaner og duftaner af netop agurken. Ofte vil en agurk dufte sødeligt, og dette kan være godt til den måske mere bitre eller friske ginsmag. Man kan også putte en smule salt på agurken, for at forstærke smagen og trække noget af vandet ud af agurken og ned i ginen. 

Gin drink citron skive

Find den drink og gin der er bedst for dig

Du kan, ved at følge linket ovenfor, finde lige præcis den gin der passer bedst til dig, og dine præferencer. Dette kan du gøre, både hvis du er til den traditionelle, eller nyere type gin. Bare følge linket og bliv suget ind i gin universet. 

Skriv et svar