Er du klar til at lære mere om kroppen?

zzxx22

Der er rigtig mange af os, der gerne vil lære noget nyt. Livet er nemlig fyldt med oplevelser og ting, som vi kan lade os betage af. Og derfor er det altid spændende at lære noget nyt, således vi kan udvide vores viden og få endnu mere ud af livet og mening med de ting, som der foregår.

Hvis det er noget, som du kan nikke genkendende til, så kan det være, at du meget gerne vil lære noget mere om kroppen og blandt andet den måde, som vi kommunikerer på med vores kropssprog.

Deltag i et foredrag der lærer dig om alt det, kroppen forsøger at fortælle

Og det er heldigvis let for dig. Du har nemlig mulighed for at deltage i et foredrag netop med fokus på kropssprog, hvorfor du kan lære og høre om alt det, der gør sig gældende, når kroppen ikke blot lytter med i en samtale, men også snakker med.

Kroppen kommunikerer nemlig konstant. Alt den siger, er dog uden ord, og derfor kan vi ikke lytte os frem til, hvad den prøver at fortælle os, men vi skal ikke undervurdere en nonverbal kommunikation, den taler via. For bare fordi den er uden ord, så er den bestemt ikke uden effekt og værdi.

Vores kropssprog kommunikerer nonverbalt – derfor skal du skelne mellem fornemmelse og fakta

Under et foredrag med fokus på kropssprog vil du således få en solid og ikke mindst veldokumenteret viden om kropssprog. Alt bliver fortalt i en levende sprog og med eksempler, som du kan se dig selv i, i din hverdag. Du vil lære, at både læse og forstå kroppens ordløse kommunikation, og hvordan vi kan påvirke hinanden under en samtale med netop vores kropssprog. Derfor er det også vigtigt at kunne skelne mellem fornemmelse og fakta – og derfor er det særdeles vigtigt at være opmærksom.

Derfor bør du lytte til et spændende foredrag af Birgitte Dam Jensen

Lyder det spændende? Så deltag i foredraget og hør Birgitte Dam Jensen, som er konsulent, foredragsholder og forfatter fortælle om kropssprog. Birgitte er kommunikationsekspert og har arbejdet med blandt andet præsentation, retorik, personlig gennemslagskraft og kropssprog i mere end 15 år – og det er noget, der gælder både nationalt og internationalt.

Birgitte er særligt kendt for sine unikke og intensive kurser, hvor deltagerantallet altid holdes lavt, så der er tid til masser af praktisk træning, og hvor der er sikret et stort fokus på den enkelte deltagers læring og udvikling.

Birgitte er desuden en efterspurgt foredragsholder, og derfor formår hun at slå igennem i både TV, magasiner og aviser.

Lær noget nyt for din egen skyld – og andres

Hvis du synes, at det er tid til at lære noget nyt, og du gerne vil lære noget, der ikke blot er givende for dig, men også alle dem, som du kommunikerer med, så er det nu, du skal handle og tilmelde dig et foredrag af Birgitte Dam Jensen.

Skriv et svar