Du bestemmer selv over din fritid

zzxx22

Når man har en hverdag fyldt med arbejdsopgaver og huslige pligter, betyder ens fritid utrolig meget. Men når man endelig har ekstra tid til rådighed, kan alle de forskellige ting, du kan vælge at bruge den på, blive til et overvældende valg. Derfor er du nødt til at overveje, hvad din fritid betyder for dig. 

 Kvinde der løber

Hvad vil du bruge din tid på?

Hvad har du brug for, når du har tiden til at opfylde dine behov? Har du brug for en pause, hvor du ikke skal tænke og kun lave absolut ingenting? Har du brug for at glemme din hverdag en smule? Har du brug for at skabe? Har du brug for at være aktiv? Har du brug for at lave noget helt andet, end du plejer? Kender du svarene på disse spørgsmål, er du meget tættere på at finde ud af, hvad du bør bruge din fritid på.

Du bestemmer selv

Der findes mange forskellige typer hobbyer, som folk bruger deres tid på, og der findes garanteret også en hobby, der passer til dig. De typiske fritidsaktiviteter er ofte enten aktive eller kreative, men du behøver selvfølgelig ikke begrænse dig til de typer. Det er ikke alle, der har et behov for at skabe, og andre har et behov for både at være kreativ og aktiv på samme tid. Men der er så mange forskellige muligheder; det er jo også en hobby at samle på frimærker.  

Det tabubelagte

Dog behøver du slet ikke at vælge en konkret fritidsinteresse. Din fritid er din; du behøver ikke at lave noget, som du kan blive bedre til, eller noget, som er produktivt. Om du vil ligge på sofaen og se reality TV eller gratis sexfilm er op til dig. Både reality TV og gratis sexfilm er helt okay at se, og det er også helt normalt. Den slags ting er populære, fordi de appellerer til vores naturlige instinkter, og det er ikke noget, du skal skamme dig over.

Kvinde med popcorn og fjernbetjening

Vælg dig selv

Hvis der ikke var noget, som du var nødt til at gøre, hvad ville du så tilbringe din tid med? Det er måske det, som du skal bruge din fritid på. Du behøver jo heller ikke at bruge al din fritid på det samme; måske vil du slappe af på sofaen den ene dag, måske vil du løbe en tur den næste dag, måske vil du male den tredje dag. Du skal bare gøre det, du har lyst til. 

Skriv et svar