Din stil eller en andens?

Skjorte
zzxx22

En ting, som altid kan være tricky, er at finde ens egen personlige stil. Hvad end det handler om ens måde at tale og kommunikere på, at indrette sig på eller det tøj man bærer. At det er tricky, kan skyldes, at vi er i konstant udvikling af vores personlighed, identitet og hvem vi gerne vil have andre ser os som. Men det behøver ikke være en udmattende oplevelse at finde ud af, hvordan man gerne vil gå klædt. Det, som ofte er svært ved at finde ens stil, er, at man gerne vil passe ind og have, at andre også synes, at man har stil. Det vigtigste er dog, at man føler sig tilpas og tilfreds i det, man har på.

Butik

Stil skal være nemt

Det burde være nemt at sige, “det her er mig”, men det er det bare ikke altid, fordi vi får så mange indtryk og input fra omverdenen. Men en ting der er nemt, er, at få adgang til et uendeligt univers af stil man kan udtrykke sig igennem når det omhandler tøj. Uanset hvad stil og beklædningsgenstande du ønsker, så kan det findes et sted online. 

Udvalg af tøj

Dress-up eller dress-down

Der er mange som er i tvivl om, hvilke beklædningsgenstande som bruges i hvilken sammenhæng. Eksempelvis er skjorten altid oppe til debat, alt efter ens forhold til tøj og stile. Mange føler, at skjorten er til de finere begivenheder og dermed ikke kan bruges i mere hverdagssituationer, hvor andre derimod ikke går i andet til hverdag. Det kommer altid an på den stil og den holdning man har til tøjet, hvilken del man passer til. Men hvad end, man skal bruge en skjorte til hverdag eller et større event, så er der nok at vælge mellem. Se alle skjorter her for mere inspiration til dit næste køb af skjorte.

 

Skriv et svar