Det bør du vide om Recovery boots

Fysioterapi-fodmassage
zzxx22

Har du dyrket meget sport, har du uro i benene eller har du i øjeblikket meget ømme og tunge ben? Så er der faktisk hjælp at hente. Der er mange, der helt afskriver ideen om, at der er noget at gøre, når benene gør ondt. I de tilfælde, hvor vi har rygsmerter, ved vi, at vi kan få en omgang massage hos en dygtig massør. Men hvad skal vi stille op, når det er benene, den er gal med? Der findes heldigvis en løsning. Løsningen er Recovery boots, som du nedenfor kan læse mere om blive klogere på. Det er måske ikke noget, du har hørt om før – men det er værd at læse mere om.  

Mand-følelserEn positiv udvikling


De sidste år har Recovery boots haft en positiv udvikling. Tilbage i tiden blev støvlen kun brugt til hjertepatienter, som skulle have bedre blodcirkulation ved hjælp at støvlen. Det medførte stor succes – støvlen var effektiv. Som tiden gik, fik flere og flere øje på støvlen. I dag bliver den brugt i mange forskellige sammenhænge, men hovedsageligt hos massøren. Den findes både til benene, armene og lænden.
Det som Recovery boots gør, det er, at den virker restituerende for ømheder eller skader. En almen restitution er en langvarig proces. Det kan tage lang tid at løsne smerter og ømheder op. Men denne støvle kan være dig behjælpelig. Det er nemlig blevet bevist, at blot 20 minutter med støvlen på kan hjælpe med at restituere. Det svarer til 48 timers almen restitution. Støvlen er især genial til dig, der træner meget og oplever, at du har tunge eller ømme ben. Støvlen er en oppustelig støvle, som dækker det meste af benet, så den får den fulde effekt.
Måden det fungerer på, er, at den anvender komprimeret luft til at trykke på muskelvævet. Ligeså snart den gør det, så får arbejder den sig ind i dine muskler og led og hjælper med at reducere smerterne. Det er ikke en behandling, der er hverken ubehagelig, eller som gør ondt. Det er derimod faktisk en behagelig og afslappende følelse, der hjælper din ben med at vende tilbage deres oprindelige tilstand.

MassageSådan føles behandlingen


Som sagt giver Recovery boots dig en afslappende oplevelse. Selve behandlingen føles lidt som om, at dine ben bliver masseret eller æltet. Det sker, fordi trykket fra støvlen går ind og strækker dine muskler. Støvlen virker på mange forskellige smerter. Den er som sagt både til dig, der træner meget og oplever ømheder og tunge ben på den måde. Den er også til dig, der enten har springer- eller løberknæ, som er trætte og trænger en hurtig og grundig restitution.
Den er også til dig, der enten har væske eller hævelse i både ben og arme. Hvis du indimellem oplever kramper steder i kroppen, virker Recovery boots også. Derudover virker den for nerveforstyrrelser – det kan være efter prolaps. Den virker mod inflammation og generelt uro i benene. Der er derfor ingen grund til at holde dig tilbage, hvis du oplever nogle af ovenstående lidelser eller andet. Hvis der er behov for det, kan du altid kombinere med en anden behandling.  

Skriv et svar