Bliv mere motiveret med fysisk aktivitet under Corona

træning
zzxx22

Corona har haft en utroligt negativ indvirkning på de fleste danskeres dagligdag. Særligt går det ud over motivationen, når hverdagens ordnede struktur pludselig ramler totalt sammen.

Du har måske selv oplevet det – selvom der for en gangs skyld nu faktisk er en masse ekstra timer i døgnet, så har motivationen hos mange nået et decideret lavpunkt.

Der er heldigvis en masse ting, man kan give sig i kast med, som kan modvirke den lade kedsomhed, der er et naturligt symptom på hjemmearbejde og mindsket socialt samvær.

Få gang i kroppen

En simpel men ganske effektiv måde at øge sin motivation på er at bevæge sig mere.

Som så mange andre har du måske en tendens til ikke at få aktiveret kroppen i lige så høj grad som sædvanligt. At få lidt blod til hjernen og musklerne kan dog være ufatteligt effektivt i forhold til at øge din motivation og derved også din produktivitet.

Det er derfor bare med at komme op af sofaen og gå i gang.

Køb et VR-sæt

Hvis du ikke lige er sportstypen, kan du med fordel overveje at investere i et VR-sæt.

VR står for Virtual Reality og fungerer på den måde, at du ifører dig et par tætsiddende briller med indbygget skærm, der viser et givent rum. Når man har disse på, vil man med andre ord opleve det som at træde ind i en anden verden.

Der findes i dag et væld af VR-spil, og hos mange af dem vil der kræves en vis fysisk aktivitet.

Nogle vil endda kunne give dig sved på panden, og de er derfor en sjov måde at få rørt sig på – uden at det kræver håndvægte og løbesko.

Du kan her købe udstyr og spil til VR.

Lav et træningscenter derhjemme

Hvis du er en rigtig fitnessfreak, kan det være ustyrligt frustrerende ikke at have adgang til et rigtigt træningscenter.

Manglen på redskaber kan i den grad påvirke din træningskvalitet, især hvis du ikke har erfaring med kropsvægtstræning.

En glimrende måde at tackle dette problem vil dog være ved at lave dit eget hjemmefitnesscenter. Med ikke særligt meget udstyr kan du sagtens skabe omgivelser, der i høj grad giver samme muligheder som i fitnesscentrene.

I bund og grund skal du blot have fat i et par håndvægte, en yogamåtte, en pull-up bar og træningsbænk. Især sidstnævnte vil være gavnlig for din træning, da du med denne kan lave øvelser, der ellers kun ville være mulige i et træningscenter.

Hvis du sørger for at finde en justerbar model, sikrer du dig samtidig muligheden for en varieret og effektiv træning.

Sørg dog for at købe en bænk af ordentlig kvalitet, da det jo ville være ærgerligt at være skadet, når fitness åbner igen.

Find her en god træningsbænk, der passer til dig og dine behov.

 

Skriv et svar