3 tips til at starte din egen hjemmeside

Computer på skrivebord
zzxx22

Står du overfor at opstarte din egen hjemmeside? Der er mange ting at tage stilling til, når man skal skabe en ny hjemmeside fra bunden. Hvis man ikke har meget erfaring, kan det kræve, at man sætter sig ind i mange nye ting. 

Læs med her for at finde ud af, hvordan man til at starte med får en hjemmeside, og hvordan den kan få succes. 

Smartphone

Find et webhotel

Hjemmesider, der skal kunne findes på det store internet, skal i de fleste tilfælde bruge et webhotel. Web hosting kan se ud på mange måder, men et webhotel er én af måderne.

Man får hjælp til skabelsen af sin hjemmeside af en anden part, som eksempelvis ejer et webhotel. På den måde kan man få en hjemmeside og et domæne til sin virksomhed. Dette er første skridt, når man ønsker at have sin egen hjemmeside. 

Der findes forskellige steder, hvor man finde et webhotel til sin hjemmeside. Disse steder har forskellige aftaler, så man kan finde det helt rette til ens hjemmeside. 

Design til målgruppen

Når man skal skabe en hjemmeside, er det vigtigt at gøre op med sig selv og virksomheden, hvad hjemmesidens funktion er. Er det et sted, hvor man kan finde information? Eller er det en hjemmeside, hvor der skal sælges produkter? Formålet har nemlig betydning for, hvordan man designer sin hjemmeside. 

Det kan også være en god ide at finde ud af, hvilken målgruppe, man har. Det er en fordel, hvis hjemmesidens design passer til målgruppen og er nem at bruge. Der kan være, at man vælger at hyre en person udefra, som har forstand på design. Denne person kan være med til at skabe det helt rette design til hjemmesiden. 

SEO artikler

Gør reklame for hjemmesiden

En hjemmeside skal selvfølgelig helst besøges, men dette sker ofte ikke helt af sig selv. Det kan være nødvendigt at gøre reklame for hjemmeside, så den bliver mere synlig på nettet. 

Dette kan eksempelvis være gennem SEO artikler, som er med til at øge hjemmesidens placering på Google. På den måde bliver netop din hjemmeside set af flere mennesker på Google og andre søgemaskiner. 

Skriv et svar