Smarte og nemme lifehacks til køkkenet

køkkenet
zzxx22

Ikke alting i livet er nemt, og ikke alting behøver at være det. Men det er alligevel utrolig fedt, når vi engang imellem får muligheden for at springe over, hvor gærdet er lavest. Det behøver ikke at handle om de store ting i livet. Det er derimod ofte de små ting, som vi kan gøre nemmere.

Et af de steder, hvor vi bruger rigtig meget tid, er i køkkenet. Vi laver mad, vi bager, vi gør rent og vi gentager processerne igen. Vi gør det, fordi vi gerne vil have lækker og god mad. Men hvorfor ikke gøre de mange processer i køkkenet lidt nemmere for os selv?

lifehacks

Brug lifehacks i køkkenet

Der er nemlig masser af små irritationer i køkkenet, men heldigvis også næsten lige så mange smarte små lifehacks, som man kan bruge for at udrader disse irritationsmomenter. Her kommer nogle af dem.

Det første adresserer et problem, som de fleste af os nok kender til. Når man har bunder knuden på fryseposen for stramt, kan det være svært at få den op og komme til indholdet. I stedet for at lave den klassiske knude, kan du i stedet forme posens ende til en løkke. På den måde skal du aldrig knække neglene på at kæmpe med det snoede plastic.

quooker

Få en quooker i køkkenet

Dette er et lifehack, som man simpelthen ikke må snyde sig selv for. Vi har alle sammen prøvet at stå og trippe, mens vi ventede på, at elkogeren skulle blive færdig. 

Med en quooker installeret i køkkenet er dette ikke længere en realitet. Den smarte hane sprøjter kogende vand ud direkte, så man altid kan skolde, koge eller brygge the og kaffe uden nogen ventetid. En kæmpe hjælp, både i madlavningen og i hverdagen generelt. 

Træske over kogende gryde

Dette er en klassiker, men det er langt fra sikkert, at alle kender den. Ligger man en træske eller en lignende genstand hen over en gryde med kogende vand, er der langt mindre risiko for, at den koger over. Forlader man kortvarigt køkkenet under madlavning, kan dette derfor være en kæmpe hjælp.

Skriv et svar