3 ideer til den sjoveste polterabend for gommen

Gom til polterabend
zzxx22

Når en af ens tætteste venner skal giftes, så er det blevet en fast tradition, at der skal afholdes en såkaldt polterabend inden brylluppet. Denne festaften bliver oftest arrangeret af de allertætteste venner af gommen, men hvis man ikke lige har planlagt en polterabend før, så kan det måske godt virke lidt uoverskueligt. 

Hvis du har fået den ære, som der er at skulle planlægge en af dine venners polterabend, men ikke rigtig kan finde på nogle ideer, så læs med herunder og bliv inspireret til, hvilke sjove aktiviteter i kan lave sammen med den kommende brudgom. 

Øl

1. Få noget godt at spise 

Gæsterne til et polterabend består ofte af flere forskellige vennegrupper af gommens. Derfor kan der godt være brug for at bryde isen, sådan at gæsterne kan lære hinanden at kende. Dette kan du f.eks. sørge sker over en lækker frokost på gommens yndlings restaurant. 

Start dagen ud med at få noget godt i maven, imens i sidder og får snakket med hinanden. Du kan evt. finde på nogle sjove selskabslege, som for alvor kan være med til at få gæsterne til at åbne sig op for hinanden. 

I kan f.eks. starte ud med at tage en runde, hvor alle skal præsentere dem selv, hvor de kender gommen fra, og så skal de fortælle en sjov/pinlig/hyggelig historie, som de deler med gommen.  

2. Husk hyggen 

Efter i har fået noget i maven, så kan i skrue lidt op for tempoet, men med fokus på hyggen. Her kan du specielt drage inspiration fra gommens interesser; Går han meget op i øl eller vin? Eller er der en speciel bar, som han elsker at besøge? 

Find på et event som lægger op til en god og hyggelig stemning for gommen. Du kan f.eks. booke vin- eller ølsmagning, eller i kan få en bartender til at lære gommen at lave cocktails. Det er næsten lige meget, hvad du finder på, så længe at du ved, at gommen vil hygge sig med arrangementet. 

 Skyd med luftgeværer

3. Få sat gang i adrenalinen med luftgeværer

Hvis gommen har en eventyrlysten side – eller du måske mener, at han ville have godt af at overkomme nogle grænser – så er det bare med at finde en aktivitet, som sætter gang i adrenalinen. I dag findes der en masse adventure-oplevelser, som man kan booke sig ind på. 

Skydning er altid en sjov og underholdende arrangement, hvorigennem man samtidig kan få udlevet en drengedrøm om at skyde med luftgeværer. Du kan tilmed købe dit eget luftgevær, hvor i så kan afholde målskydningskonkurrence på din private grund. 

Dette er dog en aktivitet, som i bør gøre først på dagen, inden der bliver indtaget alkohol, sådan at i har fuld kontrol over situationen. 

Skriv et svar