Lad drømmen om et byg-selv træhus komme til virkelighed!

værktøjsudstyr
zzxx22

Har du altid haft en drøm om at bygge dit eget hus, men har bare ikke haft overskud til at tænke tanken færdig? Med lidt hjælp på vejen, er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad der kan bygges og du vil komme til at have en finger med i hver del af hele byggeprocessen af dit nye byg-selv træhus. Ved at bygge dit eget hus bliver du dets første ejer, hvilket er en unik mulighed, der som regel ikke kan findes på det traditionelle boligmarked. Du vil i sandhed komme til at se dine drømme komme i opfyldelse helt fra tegnebrættet til færdigt moderne og klimarigtigt hus!

træarbejde

Fold dig ud som byggemester

Meget af arbejdet ligger i den allerførste fase, nemlig planlægningsprocessen. Da det tager længere tid at bygge et byg-selv træhus, er det vigtigt at alt spiller, inden saven og forhammeren overhovedet tages i hånd. Alt fra layout, valg af gulv og farven på taget bestemmes af dig, og hjemmet kan tilpasses dine behov ned til allermindste detalje, såsom vinduernes højde eller dørkarmens bredde. Eftersom nye huse er bygget efter de seneste byggemetoder, er de også mere miljørigtige og du sparer penge som boligejer på elektriker- og VVS-regninger, fordi alt er splinternyt!

Spar penge på konstant vedligeholdelse

Hvad enten det handler om et helårshjem eller blot et sommerhus, er det altid rart at kunne spare penge på unødvendige besøg fra håndværkeren. Et byg-selv træhus tillader dig at starte på en frisk, men også generelt set at bruge færre penge, da vedligeholdelsen af et allerede eksisterende hus koster mere. Ved byggeprocessen af et byg-selv træhus kan du bestemme og kvalitetskontrollere alt selv, både tempoet, materialerne og håndværkerne. Derudover kan du selv bestemme, hvor du vil bygge dit hus og hvordan du vil tilrettelægge resten af jordloddet som have til afslapning, køkkenhave eller noget helt tredje!

middagsselskab

Et klimavenligt hjem

Idet du bygger dit eget hjem fra bunden, er det også muligt at installere klimavenlige energimuligheder, som for eksempel solcellepaneler, der udnytter solens energi til at give elektricitet til dit hjem. Byggefirmaer som Bygselvhuse fragter bæredygtigt træ fra svenske skove, hvilket både fremtidssikrer skovene, da der bliver plantet et nyt træ hver gang, men også dit nye, hypermoderne og klimavenlige hjem. Selv hvis du aldrig har tænkt på at bygge dit eget byg selv træhus, bør du overveje det, da mulighederne og dit helt unikke bidrag til husets udseende er uden ende.

Skriv et svar