Hemmeligheder findes overalt

pige
zzxx22

Hemmeligheder findes og er overalt. Vi holder hemmeligheder for hinanden i alle afskygninger. Nogle gange er det for at overraske hinanden, mens det andre gange er det for at skjule noget. Hemmeligheder bruges til mange ting og i mange situationer. Det er blevet til en del af vores hverdag at skjule ting fra hinanden. Men hvorfor er det vi holder hemmeligheder for hinanden, og ikke bare lever i et samfund, hvor intet skal holdes skjult? Og hvad er det for nogle forskellige hemmeligheder der holdes? Der findes utallige af hemmeligheder, og der er både de positive hemmeligheder og så de negative sorte hemmeligheder.

Hemmeligheder der glæder andre

De fleste har hemmeligheder, og de fleste af dem er positive. De positive kan være dem, hvor man gerne vil overraske en, man har kær. Et eksempel kan være en stor surprise fest. Her er det vigitigt, at personen som skal overraskes ikke ved noget, og at det derfor holdes hemmeligt. En anden er også omkring jul og fødselsdage, hvor der skal gives gaver. Her fortæller man ikke, hvad man har købt til hinanden, og på den måde holder hemmeligheder for hinanden. De postive hemmeligheder er dem, hvor man vil glæder en anden person ved at holde hemmeligheden. Hvor man ved, at den anden person vil blive glad for overraskelsen. Det er også ofte hemmeligheder, som kommer frem til alles kendskab, og som på et tidspunkt er noget som alle ved.

hemmlighed

De sorte negative hemmeligheder

Modsat de positive hemmeligheder er de mere sorte og negative hemmeligheder. Det er dem, som man oftest vil betegne som nogen, hvor de vil kunne såre og skade andre. Det er oftest nogle hemmeligheder, som man ikke vil have skal komme frem til andres kendskab, da det som sagt kan have en negativ påvirkning på andre. De mørke og sorte hemmeligheder kan holdes i privaten men også overfor det offentlige eller på arbejdsmarkedet. Det kan være hemmeligheder om snyd, som mange gange godt kan foregå på arbejdspladserne. Sorte hemmeligheder kan som sagt også ske i privatlivet. Og her ser man det oftest ved kærligheden. Det kan eksempel være, at den ene part er den anden utro, og at dette skal holdes som en hemmelighed.

frieri

Hemmeligheder

Hemmeligheder er mange ting. Til en hemmelighed skal der mindst to parter til. Her er den som holder hemmeligheden, og den anden part som ikke må vide noget. Personen der ikke ved noget er udenfor hemmeligheden, og på den måde holdes udenfor. Det kan være at hemmeligheden der bliver holdt, er om ting som personen ikke må vide. Der er mange ting som man ikke ved, og sådan vil det blive ved med. Hemmeligheder vil der altid være – både store og små.

Skriv et svar