Kom din krop i forkøbet

Smart idé
zzxx22

Hvordan forløber din arbejdsdag? Sidder du meget ned foran en computer, eller løfter du rundt på tunge ting hele dagen? Om det er det ene eller det andet, kan det have fatale konsekvenser for din ryg.

Den kan nemlig ikke holde til så slem en omgang, som den bliver udsat for i begge tilfælde. 

Det er en belastning ikke at blive brugt, og det er en belastning at blive brugt for meget eller forkert. Derfor vil det måske være en idé at få styr på dine problemer eller komme dem i forkøbet. Hvorfor vente på at skaden har indfundet sig?

Udstrækning

Holdningskorrigerende tøj

Du er sikkert allerede stødt på det før. Enten tænker du, at det er for godt til at være sandt, eller at du måske burde overveje det.

Hvordan du anser det holdningskorrigerende tøj, kan sådan set være ligegyldigt. Det, du skal vide er, at det ikke er hokuspokus, men faktisk giver rigtig god mening. 

Når du er i fitnesscentret, vælger du også en, der skal støtte dig i de hårde løft. For hvad nu, hvis du ikke kan holde til det? Jamen, så er det en rigtig god idé at være på den sikre side.

Så genovervej lige, om ikke du skal have støtte til din ryg. Det kan hjælpe dig, hvis du har meget hårdt arbejde, eller hvis du har mindre hårdt fysisk arbejde. Begge oplever en belastning i ryggen. 

Din livsstil er vigtigere end smarte fiks

Det holdningskorrigerende tøj kan selvfølgelig ikke klare alt. Hvis du konsekvent løfter forkert, er der ikke meget at gøre ved det. Så skal du lære at gøre det ordentligt.

Det samme kan siges om at sidde ved skrivebordet hele dagen. Hvis du får ondt i ryggen, så rejs dig op og bevæg din krop. Det er ingen overraskelse, at vi får rygproblemer, hvis vi sidder for meget ned. 

Vores kroppe er bygget til at blive brugt, men til at blive brugt rigtig eller forfalder vi. Så tænk dig om, når du bruger din krop på din arbejdsplads – det kan have fatale konsekvenser.

Løbetur

Få lidt fritid fra jobbet

Mangler du tid til at komme væk fra skrivebordet, kan du jo hente dig lidt hjælp.

Sidder du og skal skrive et blogindlæg, men aner ikke, hvordan og hvorledes. Eller måske har du bare vigtigere ting, du kan tage dig til, så du kan gå lidt før. 

Så burde du gevaldigt overveje, om ikke nogen andre skulle skrive det blogindlæg. Her er det ikke andre på dit job, der tænkes på. Men få nogle professionelle til det. 

Produktet kan jo ende med at blive væsentlig bedre, end hvis du selv skulle skrive det. Overvej det og få så styr på de rygsmerter, så de ikke lægger dig til last.

Skriv et svar