Lær din e-cigaret at kende

e-cigaret
zzxx22

Det er de seneste år blevet mere populært at ryge e-cigaretter. Flere er gået fra at ryge almindelige cigaretter til at ryge e-cigaretter. Det er et stigende marked, hvor flere og flere begynder at ryge e-cigaretter. Det er der flere grunde til. Få mere viden her om din e-cigaret.

rygning

Der er mange fordele ved en e-cigaret 

Der er god grund til, hvorfor flere mennesker begynder at bruge e-cigaretter i stedet for almindelige cigaretter. Nikotin er et afhængighedstof, hvorfor mange hurtigt bliver afhængige af almindelige cigaretter. Når man vælger e-cigaretter så er det nemmere at vælge en uden nikotin. Der findes nemlig mange forskellige varianter, og man kan derfor vælge en der passer bedst til sig. 

Vælg din egen smag 

Der er mange som vælger e-cigaretten fordi man selv kan bestemme smagen. Dette er grundet de mange e væsker der findes. En e væske er det man putter ind i e-cigaretten. Den vil give en smag, men samtidig også give den velkendte røg fylde. Det er derfor et oplagt valg for en ryger. Som sagt findes der mange forskellige e væsker. Du kan få alt fra en mentol smag til tropical frugt smag. Det er alt efter, hvilken smag du har. 

Vær opmærksom på reglerne 

E-cigaretter tog verden med storm, og det blev derfor for mange forvirrende, hvad reglerne er. Der er meget strenge regler i forhold til, hvor man kan ryge i Danmark. Reglerne for almindelige cigaretter gælder også for e-cigaretter. Der er ikke nogen særregler for e-cigaretter. Man skal derfor være opmærksom på, hvor man vælger at ryge. 

vape

Tænk på andre 

Det er ikke alle som ryger. Man skal derfor være opmærksom på, hvem der omkring en når man hiver cigaretten frem. Ikke alle synes det er rart med røg omkring sig. Dette gælder også ved e-cigaretter, så sørg for at tænke på andre før du tænder den. 

Skriv et svar